Skip to main content

Pokémon Go Strange Rings special research quest opdrachten en beloningen uitgelegd

Wat zijn die vreemde ringen in de lucht?

Strange Rings is een special research quest in Pokémon Go, die uitgebracht werd op dag 2, zondag 18 juli, van Go Fest 2021.

Deze special research quest is beschikbaar voor alle spelers en hint naar de relese van Hoopa, een Mythical Pokémon uit gen 6.

Hieronder kan je elke quest opdracht en beloning voor Strange Rings vinden, en vergeet niet dat je Remote Raid Passes kunt gebruiken om mee te doen met raids waar je ook bent.

Op deze pagina:

Pokémon GO 5 Year Anniversary Celebration!Bekijk op YouTube

'Strange Rings' quest opdrachten en beloningen uitgelegd in Pokémon Go

Hieronder kan je elke quest stap, opdracht en beloning voor Strange Rings in Pokémon Go vinden.

Deze special research quest bestaat uit twee stappen, die elk uit drie opdrachten bestaan. De quest is beschikbaar voor elke Pokémon Go-speler. Dus ook al werd de quest gestart tijdens Go Fest 2021, je hoeft geen ticket te hebben om mee te doen met deze quest.

Dit gedeelte bevat wel spoilers, dus als je liever verrast blijft, dan raden we je aan om het volgende gedeelte over te slaan.

'Strange Rings' stap 1 van 2

Beloningen: 5000 XP, 2000 Stardust en 1 Lucky Egg

'Strange Rings' stap 2 van 2

  • Win 5 raids - 5 Max Revives
  • Doe 5 Great Throws - 3 Silver Pinap Berries
  • Vang 20 verschillende Pokémon - 3 Max Potions

Beloningen: 10.000 XP, 3 Silver Pinap Berries en 3.000 Stardust

Het Pokémon Go Ultra Unlock Part 1: Time event is hier. Wist je al dat je er nu ook Pokémon Go Trading bestaat, waarmee je Pokémon met vrienden kunt ruilen? Of heb je nog meer Pokémon Go tips en tricks nodig? Zoals de nieuwe Pokémon Go Research Quests om de Pokémon Go Mew te vangen. Weet je alles al over Pokémon Go Raids en Pokémon Go Gyms? Denk er ook steeds aan dat je Pokémon Go Eggs kunt uitbroeden, of een Pokémon Go Map kunt gebruiken om de Pokémon Go Legendary Pokémon en Pokémon Go Gen 3 Pokémon van alle verschillende Pokémon Go Types te vangen.

Alles wat we weten over Hoopa in Pokémon Go

Terwijl de Strange Rings special research quest in Pokémon Go niet eindigt met spelers die Hoopa tegenkomen en vangen, geeft het wel, samen met Hoopa's verschijning op het laadscherm, grote hints dat Hoopa binnenkort naar de game komt.

Hoopa is een mythical Pokémon uit gen 6 die twee forms heeft: Hoopa Confined en Hoopa Unbound. Deze verandering van form verandert ook Hoopa's type, en verandert deze van een Psychic en Ghost Pokémon naar een Psychic en Dark Pokémon.

Hoopa Confined en Hoopa Unbound.

Hoopa wordt neergezet als een plaaggeest Pokémon. Het design doet ook letterlijk denken aan een geest uit een lamp. In de standaard Pokémon games verandert Hoopa's form met het gebruik van een item genaamd 'Prison Bottle'. Dat doet ook denken aan de lamp waar geesten in vast zitten zoals in Aladdin. Helaas kan Hoopa geen drie wensen vervullen en kan het zijn Unbound form maar drie dagen volhouden.

Het wordt gezegd dat Hoopa's ringen de kracht hebben om tijd en ruimte om te buigen, waardoor de Pokémon mensen en objecten naar verre plekken kan sturen.

Veel plezier met deze research questline en vergeet niet om The Melody Pokémon special research quest ook te spelen!

Read this next