Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Go Stickers: Zo krijg je stickers in Pokémon Go en wat je ermee kan doen

Alles wat je moet weten over stickers in Pokémon Go.

Pokémon Go Stickers zijn kleine extraatjes die je kan toevoegen aan de gifts die je naar friends kan sturen.

Een sticker toevoegen aan een gift geeft een persoonlijke toets en de persoon die de gift open zal deze leuke Pokémon sticker zien als hij deze opent.

Stickers kan je echter niet vinden bij PokéStops zoals de meeste andere items in Pokémon Go, en je kan ze maar voor een beperkt aantal dingen gebruiken.

Op deze pagina:

Wat doen stickers in Pokémon Go?

Stickers zijn kleine cosmetische extra's die je kan toevoegen aan een gift dat je gaat versturen naar een friend in Pokémon Go.

Wanneer die friend vervolgens de gift opent, zullen ze de sticker zien, samen met een foto van de PokéStop waar je de gift zelf gekregen hebt.

Momenteel hebben stickers geen enkel ander nut. Ze bestaan enkel om een beetje flair aan je gifts te geven en om PokéCoins aan uit te geven.

Hoe gebruik je stickers in Pokémon Go

Als je een sticker wil gebruiken in Pokémon Go, moet je eerst een friend vinden waar je een gift naar wil sturen, wat je gemakkelijk kan doen door naar je Friend list te gaan.

Zodra je een friend hebt gevonden waar je een gift naar kan sturen, kan je het proces beginnen om een gift te versturen. Maar voordat je de gift verstuurd, zal je een nieuwe knop zien genaamd 'Add Sticker'. Deze staat vlak boven de 'Send' knop.

Door op deze knop te drukken kan je één van je stickers op de gift plaatsen. Als je er geen hebt, kan je vanuit hier ook naar de winkel gaan om stickers te kopen in de Pokémon Go store.

Als je van mening veranderd over welke sticker je wil versturen, of je wil de sticker gewoon verwijderen, dan kan je op dezelfde knop drukken die nu 'Change Sticker' heet.

Stickers can be added to gifts.

De sticker die je gekozen hebt zal in de rechterbovenhoek verschijnen van de gift.

Eenmaal een sticker gekozen, verstuur je de gift en je vriend of vriendin zal deze te zien krijgen als ze de gift ontvangen.

Het Pokémon Go Ultra Unlock Part 1: Time event is hier. Wist je al dat je er nu ook Pokémon Go Trading bestaat, waarmee je Pokémon met vrienden kunt ruilen? Of heb je nog meer Pokémon Go tips en tricks nodig? Zoals de nieuwe Pokémon Go Research Quests om de Pokémon Go Mew te vangen. Weet je alles al over Pokémon Go Raids en Pokémon Go Gyms? Denk er ook steeds aan dat je Pokémon Go Eggs kunt uitbroeden, of een Pokémon Go Map kunt gebruiken om de Pokémon Go Legendary Pokémon en Pokémon Go Gen 3 Pokémon van alle verschillende Pokémon Go Types te vangen.

Hoe krijg je stickers in Pokémon Go

Er zijn twee manieren om stickers te krijgen in Pokémon Go.

De eerste manier is door gifts te openen die naar je verstuurd werden door friends in Pokémon Go. Het is echter volledig willekeurig of je een sticker krijgt bij je gift of niet, dus het kan zijn dat je veel gifts moet openen voordat je een sticker krijgt.

De tweede, en gemakkelijkste, manier om stickers in Pokémon Go te krijgen is door ze te kopen in de store.

Je kan de in-game winkel bezoeken via het hoofdmenu of via het menu waarin je stickers kiest.

Er zijn momenteel drie verschillende sticker bundels te koop in de winkel, en je kan deze enkel kopen met PokéCoins.

Voor elke sticker bundel zijn er ook twee mogelijke opties om ze te kopen:

  • 10 stickers voor 35 PokéCoins
  • 30 stickers voor 80 PokéCoins
Stickers kan je kopen met PokéCoins.

We moeten erbij zeggen dat stickers, op dit moment, gewoon een leuk klein extraatje is voor gifts, dus je bent waarschijnlijk beter af door je PokéCoins te sparen en te wachten tot je er krijgt door gifts te openen.

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Pokémon Go gids voor meer tips.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Pokémon Go

Android, iOS

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties