Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Go Souvenirs lijst en hoe Souvenirs werken uitgelegd

Zo krijg je leuke Souvenirs van je Buddy!

Souvenirs zijn een specifiek type item in Pokémon Go. Ze werden geïntroduceerd eind 2019 als onderdeel van de Buddy Adventure update.

Als je een hoog genoeg Buddy level hebt, namelijk Ultra Buddy, dan geeft je Buddy je soms Souvenirs.

Dit zijn items die je kan verzamelen, maar verder weinig nut hebben.

Op deze pagina:

Hoe Souvenirs in Pokémon Go krijgen

Het belangrijkste is dat je Buddy Level Ultra Buddy is. Hiermee unlock je twee zaken: Find Locations en Find Souvenirs.

Vanaf dat punt geeft je Buddy je op willekeurige tijdstippen Souvenirs. Dit krijg je te zien en verzamel je op dezelfde manier als Presents (dat je vrijspeelt op een lager Buddy level). Een bubble verschijnt bij je Buddy met een icoontje waar je op kunt tikken. Vervolgens verschijnen de items op je scherm.

Presents geven je veel voorkomende items zoals Berries, maar Souvenirs zijn nieuwe items die, op het moment van schrijven, nog geen enkel doel dienen buiten dat ze verzameld kunnen worden.

Er is geen manier om een Souvenir te krijgen buiten je Buddy elke dag meenemen op Adventures. In onze ervaring zijn Souvenirs zeldzamer dan Presents. We krijgen gemiddeld één Present van onze Buddy op een dag. Souvenirs lijken maar één à twee keer per week te komen.

Als je een Souvenir krijgt, kan je de Souvenirs die je verzameld hebt zien onderaan het Buddy scherm. Je kan dit uitbreiden naar een meer gedetailleerde lijst ook.

Souvenirs zijn verbonden aan een specifieke Buddy, dus als je van Buddy wisselt moet je een nieuwe collectie opbouwen voor die Pokémon.

Pokémon Go Souvenirs lijst

Er zijn op dit moment in totaal 15 Souvenirs te vinden in de game. Sommige zijn zeldzamer dan andere, maar je hebt geen controle over welke Souvenirs je krijgt. Ook is het mogelijk dat je een Souvenir krijgt, dat je al hebt. Het is dus een kwestie van wachten tot je Buddy de juiste terugbrengt.

Een lijst van alle Pokémon Go Souvenirs

Het Pokémon Go Ultra Unlock Part 1: Time event is hier. Wist je al dat je er nu ook Pokémon Go Trading bestaat, waarmee je Pokémon met vrienden kunt ruilen? Of heb je nog meer Pokémon Go tips en tricks nodig? Zoals de nieuwe Pokémon Go Research Quests om de Pokémon Go Mew te vangen. Weet je alles al over Pokémon Go Raids en Pokémon Go Gyms? Denk er ook steeds aan dat je Pokémon Go Eggs kunt uitbroeden, of een Pokémon Go Map kunt gebruiken om de Pokémon Go Legendary Pokémon en Pokémon Go Gen 3 Pokémon van alle verschillende Pokémon Go Types te vangen.

Wat je nog meer moet weten over Souvenirs in Pokémon Go?

Souvenirs zijn vrij eenduidig. Samengevat: ze verschijnen op willekeurige momenten en zijn eigenlijk gewoon verzamelobjecten. Maar er zijn wat details die interessant zijn:

  • Een Souvenir oprapen geeft je een bonus hartje voor die dag. Andere Buddy perks, zoals Presents en interessante locaties vinden die je Buddy aanraadt, geven je trouwens ook extra Bonus Hearts.
  • Op het Souvenirs scherm kan je op elk Souvenir tikken om een beschrijving te lezen van wat het is. Deze beschrijvingen suggereren dat Souvenirs zowel geschenkjes zijn dat je Buddy gemaakt heeft (zoals een boeketje bloemen) of gevonden heeft (zoals de oorring).
  • Als je meerdere stuks van hetzelfde Souvenir verzamelt, zal de datum en locatie van elke vondst onder de beschrijving gezet worden.
  • Het is mogelijk om zowel een Present als een Souvenir op dezelfde dag te krijgen.
  • Als je bezorgd bent om hoeveel ruimte je hebt in inventory, geen zorgen, ze nemen geen plek in!

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Animal Crossing New Horizons gids en tips voor meer tips.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Pokémon Go

Android, iOS

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties