Skip to main content

Pokémon Go - Skwovet en Wooloo vangen

Waar kan je deze gen 8 Pokémon vinden tijdens het Ultra Unlock Part 3: Sword and Shield event?

Skwovet en Wooloo zijn twee van de Gen 8 Pokémon die tijdens het Pokémon Go augustus 2021 evenement debuteerde. - Ultra Unlock 2021: Sword and Shield.

Zowel Skwovet en Wooloo hebben een evolutie - Greedent en Dubwool, die een mooie start van jouw Gen 8 Pokédex vormen.

Naast deze twee nieuwe Pokémon kun je ook Falinks en de legendary Pokémon Zacian vangen, alsook zijn tegenhanger Zamazenta, die beschikbaar zijn tijdens de tweede week van Ultra Unlock 2021: Sword and Shield.

Op deze pagina:

Vechten en vangen van Gen 8 Legendary Zacian, die op augustus 2021 aan Pokémon Go is toegevoegd.Bekijk op YouTube

Hoe krijg je Skwovet en evolutie Greedent in het nieuwste Pokémon Go event

Skwovet, met z'n bolle wangetjes, is een Gen 8 Pokémon, die in augustus 2021 voor het eerst in Pokémon Go verscheen.

Je kunt Skwovet via verschillende methoden vinden tijdens het Ultra Unlock 2021: Sword and Shield evenement:

  • In het wild
  • Field research opdracht - Gebruik 7 Berries om een Pokémon te vangen
  • Voltooi de - Gebruik 10 Berries om een Pokémon te vangen - opdracht in stap 4 van de 'Ultra Unlock 2021: Sword en Shield' timed research quest
  • Spotlight Hour - dinsdag, 24 augustus van 18:00 uur tot 19:00 uur

Via de bovenstaande methodes moet het niet moeilijk zijn om een Skwovet te vangen. De beste manier om een Skwovet te vinden is tijdens het Spotlight Hour op dinsdag 24 augustus, aangezien je tijdens dat event overrompeld wordt door die kleine eekhoorns.

Zodra je een Skwovet hebt is je volgende doel waarschijnlijk om hem in een Greedent te evolueren, en om dat te doen heb je 50 Skwovet Candy nodig.

Het Skwovet Spotlight Hour is ook hiervoor een uitstekend tijdstip en, met gebruik van Pinap Berries en de dubbele candy bonus op transfers tijdens het uur, heb je dit zo bij elkaar gefoerageerd.

Het Pokémon Go Ultra Unlock Part 1: Time event is hier. Wist je al dat je er nu ook Pokémon Go Trading bestaat, waarmee je Pokémon met vrienden kunt ruilen? Of heb je nog meer Pokémon Go tips en tricks nodig? Zoals de nieuwe Pokémon Go Research Quests om de Pokémon Go Mew te vangen. Weet je alles al over Pokémon Go Raids en Pokémon Go Gyms? Denk er ook steeds aan dat je Pokémon Go Eggs kunt uitbroeden, of een Pokémon Go Map kunt gebruiken om de Pokémon Go Legendary Pokémon en Pokémon Go Gen 3 Pokémon van alle verschillende Pokémon Go Types te vangen.

Hoe krijg je Wooloo en evolutie Dubwool in het nieuwste Pokémon Go event

Wooloo, de schaapachtige Pokémon is één van de Gen 8 Pokémon, die in augustus 2021 voor het eerst in Pokémon Go verscheen.

Je kunt hem tijdens het Ultra Unlock 2021: Sword and Shield evenement vinden met gebruik van de volgende methodes:

Dankzij de vele mogelijkheden is het zeker niet moeilijk om een Wooloo aan je Pokédex toe te voegen. Mocht het toch lastig zijn, raden we je aan om mee te doen aan het Spotlight Hour op dinsdag 31 augustus, omdat Wooloo op dat moment veel vaker in het wild verschijnt.

Nadat je een Wooloo hebt gevangen moet je 50 Wooloo Candy verzamelen om hem in een Dubwool te evolueren. Dat kun je makkelijk doen door gebruik te maken van het Wooloo Spotlight Hour op dinsdag 31 augustus gecombineerd met Pinap Berries, om zo snel aan je Candy te komen.

Het is sowieso een goed idee om Wooloo tijdens het Spotlight Hour te evolueren, aangezien evolution XP tijdens dit evenement verdubbeld is.

Veel succes met het toevoegen van Skwovet en Wooloo aan je Pokédex!

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Pokémon Go tips en tricks - de grote gids voor meer tips.

Read this next