Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Go Season of Mischief begint op 1 september

Met Hoopa!

Vanaf 1 september gaat in Pokémon Go het Season of Mischief van start, met Hoopa in de hoofdrol.

Tijdens dat evenement staat een Special Research centraal genaamd Misunderstood Mischief. In dat verhaal leer je meer over Hoopa en onverklaarbare verschijnselen die zich tijdens deze periode afspelen. Spelers die het verhaal uitspelen krijgen toegang tot een speciaal evenement.

Het evenement start op 1 september om 10:00 uur lokale tijd en loopt af op 1 december om 10:00 uur lokale tijd. Tot en met 1 oktober vind je ook Ditto in Research Breathrough encounters en je maakt zelfs kans op een Shiny Ditto. Bovendien kun je die na 1 oktober ook in het wild vinden.

In Mega Raids kom je Mega-Evolved versies van Slowbro en Houndoom tegen. Op elke woensdag in september start er op 18:00 uur lokale tijd een Raid Hour Event waarin je tegen Mesprit of Lugia met een Aeroblast-aanval kunt vechten.

Elke dinsdag tijdens Pokémon Spotlight, van 18:00 uur tot 19:00 uur lokale tijd, krijg je twee keer zoveel Stardust. De Pokémon die tijdens die periode centraal staan zijn Spoink, Baltoy, Skitty en Alolan Meowth. Daar krijg je ook dubbel zoveel Candy voor.

Op 19 september gaat er een nieuwe Community Day door en daarin staat Oshawot centraal. Dan is er ook nog een Psychic Spectacular van 8 tot 13 september waar Psychic Pokémon de hoofdrol hebben en is er een Fashion Week van 21 tot 28 september.

Hou vooral onze Pokémon Go guides in de gaten gedurende deze periode!

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties