Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Go Season of Celebration uitgelegd - release datum, nieuwe features en Pokémon Go Seasons uitgelegd

Alles wat je moet weten over Pokémon Go's in-game seasons.

Seasons in Pokémon Go zijn iets totaal nieuw in de game. Het zijn in-game periodes met een thema die telkens nieuwe grote updates en toevoegingen aan de game met zich meebrengen.

Net als echte seizoenen zullen de seasons telkens ongeveer drie maanden duren. De bestaande in-game events zullen gewoon blijven doorgaan, maar ze zullen thematisch wel vaak nauwer aansluiten bij het thema van het seizoen.

De eerste, genaamd Season of Celebration, zal samenvallen met de Go Beyond update, die een verhoogde level cap, de toevoeging van Gen 6 Pokémon en veranderingen aan de Go Battle League met zich meebrengt.

Op deze pagina:

Een teaser voor de Go Beyond update en het vangen van Gen 6 Pokémon.

Wat zijn Seasons in Pokémon Go?

Pokémon Go Seasons zijn sinds December 2020 in de game aanwezig, en zijn in-game periodes van ongeveer drie maanden lang. Ze omvatten meerdere events en linken die aan een thema. Met elk seizoen zullen er ook nieuwe features en updates worden toegevoegd aan de game.

Deze omvatten:

  • Veranderingen aan hoe vaak Pokémon te vinden zijn van season tot season. Sommige Pokémon zullen vaker tevoorschijn komen, terwijl andere meer zeldzaam zullen zijn tijdens een season
  • De Pokémon die in Eggs en Raids verschijnen veranderen periodiek
  • Er zijn verschillen in de Seasons afhankelijk van of je in het noordelijk of zuidelijk halfrond bent, net zoals de echte seizoenen
  • Specifieke Mega Evolutions komen in de spotlight te staan, en krijgen een power boost tijdens het gehele season
  • Nieuwe Deerling forms
  • Een nieuw Go Battle League season, die zullen samenvallen met de nieuwe Pokémon Go seasons
  • Introductie van andere, algemenere, verbeteringen aan de game

Naast de bovenstaande veranderingen van season tot season, zal elk nieuw season ook specifieke nieuwe features introduceren die in de game blijven.

Wat is het Season of Celebration in Pokémon Go?

Seasons zijn in-game periodes in een bepaald thema die nieuwe updates en events introduceren in Pokémon Go. De eerste heet Season of Celebration, en de start valt samen met de Go Beyond update.

Waarom heet het eerste season het Season of Celebration? Dat is omdat het samenvalt met verschillende feestdagen in de echte wereld, zoals Kerstmis en Nieuwjaar. Ook zal Pokémon in februari zijn 25ste verjaardag vieren.

Om het in thema te houden, zijn er ook plannen voor elke individuele generatie Pokémon voordat er een algemene viering komt van 25 jaar Pokémon om het season te beëindigen. Er zal ook een nieuw globaal evenement geïntroduceerd worden volgens Niantic.

Net als met elk ander Season, zal Season of Celebration ook verschillende toevoegingen en veranderingen aan de in-game systemen zien. Deze vallen onder de Go Beyond update. Om specifieker te zijn, omvatten ze:

  • De level cap, of het maximum level dat je kan hebben, zal stijgen, samen met andere veranderingen aan hoe je kunt levellen.
  • De introductie van meer Gen 6 Pokémon
  • Veranderingen aan het ranking systeem en de lengte van de Go Battle League

Het Pokémon Go Ultra Unlock Part 1: Time event is hier. Wist je al dat je er nu ook Pokémon Go Trading bestaat, waarmee je Pokémon met vrienden kunt ruilen? Of heb je nog meer Pokémon Go tips en tricks nodig? Zoals de nieuwe Pokémon Go Research Quests om de Pokémon Go Mew te vangen. Weet je alles al over Pokémon Go Raids en Pokémon Go Gyms? Denk er ook steeds aan dat je Pokémon Go Eggs kunt uitbroeden, of een Pokémon Go Map kunt gebruiken om de Pokémon Go Legendary Pokémon en Pokémon Go Gen 3 Pokémon van alle verschillende Pokémon Go Types te vangen.

Pokémon Go Season of Celebration releasedatum: Wanneer start Season of Celebration en hoe lang duurt het?

De releasedatum van Season of Celebration is dinsdag 1 december en dit om 8u 's morgens.

Het Season of Celebration heeft een specifieke releasedatum en tijdstip, maar de andere features die deel uitmaken van de Go Beyond update, zullen in de loop van de week van 30 november geïntroduceerd worden.

Season of Celebration zal ongeveer drie maanden lopen, en eindigt in februari 2021.

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Pokémon Go tips en tricks - de grote gids voor meer tips.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Pokémon Go

Android, iOS

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties