Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Go Registeel vangen: counters, zwakke plekken en aanvallen uitgelegd

Voeg Registeel aan je collectie toe in Pokémon Go.

Registeel is een van de drie legendarische titanen van de Hoenn-regio en kan eindelijk toegevoegd worden aan je Pokédex in Pokémon Go.

Gebruik vooral fire en fighting Pokémon om de creatie van Regigigas te verslaan.

Net als alle andere legendary Pokémon in Pokémon Go is Registeel, net als Regice en Regirock, in vijf sterren raids te vinden. Als je dus de Legendary Pokémon aan je Pokédex wil toevoegen, zal je met andere trainers moeten samenwerken.

Op deze pagina:

Registeel counters en zwakke plekken in Pokémon Go

Hier is een lijst van counters en zwakke plekken van Registeel:

 • Registeel type: Steel
 • Registeel is zwak tegen: Fire, fighting en ground
 • Registeel counters: Charizard, Machamp, Flareon, Moltres, Donphan, Entei, Blaziken, Heatran
 • Andere Registeel tips: Gebruik in het begin van het gevecht vooral Fire-type aanvallen. Wissel daarna naar Fire en Fighting Pokémon, zoals Blaziken.

Registeel CP in Pokémon Go

Registeel heeft ongeveer de volgende CP waarden:

 • Raid Boss CP - 33.516
 • Normale CP bij het vangen van Registeel - 1.398
 • Registeel vangen met Weather Boost CP (Snow) - 1.748

Registeel aanvallen in Pokémon Go

Registeel heeft de mogelijkheid om de volgende aanvallen in Pokémon Go te leren:

Mogelijke Fast Moves:

 • Metal Claw (Steel)
 • Rock Smash (Fighting)

Mogelijke Charged Moves:

 • Flash Cannon (Steel)
 • Focus Blast (Fighting)
 • Hyper Beam (Normal)

Het Pokémon Go Ultra Unlock Part 1: Time event is hier. Wist je al dat je er nu ook Pokémon Go Trading bestaat, waarmee je Pokémon met vrienden kunt ruilen? Of heb je nog meer Pokémon Go tips en tricks nodig? Zoals de nieuwe Pokémon Go Research Quests om de Pokémon Go Mew te vangen. Weet je alles al over Pokémon Go Raids en Pokémon Go Gyms? Denk er ook steeds aan dat je Pokémon Go Eggs kunt uitbroeden, of een Pokémon Go Map kunt gebruiken om de Pokémon Go Legendary Pokémon en Pokémon Go Gen 3 Pokémon van alle verschillende Pokémon Go Types te vangen.

Alles wat we over Registeel weten

Naast Regice en Regirock is Registeel een van de legendarische titanen van de Hoenn-regio. Die drie Legendary Pokémon werden door Regigigas gecreëerd, nadat de continenten van de wereld op hun plaats waren getrokken.

Voor het creëren van Registeel gebruikte Regigigas magma, waardoor de legendary Pokémon als de iron Pokémon bekend stond.

Een tijdlang werd Registeel samen met Regigigas en de andere titanen aanbeden, totdat op een dag een groep mensen Regigigas onder de Snowpoint Temple verzegelde. Registeel, Regice en Regirock werden naar de Hoenn-regio gestuurd en vervolgens in hun kamers verzegeld.

In Pokémon Ruby, Sapphire, Emerald en de remakes moet je de Sealed Chamber vinden, als je Registeel wil vangen. Daar moet je eerst een aantal in braille geschreven berichten ontcijferen. Die berichten vertellen uiteindelijk het verhaal van Regigigas en de titanen.

Na het oplossen van de puzzel in de Sealed Chamber krijg je de mogelijkheid om de kamers van Registeel en de andere titanen te bezoeken.

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Pokémon Go tips en tricks - de grote gids voor meer tips.

Read this next