Skip to main content

Pokémon Go Regice vangen: counters, zwakke plekken en aanvallen uitgelegd

Heb je de kracht om de legendarische titaan Regice te smelten?

Regice is een van de drie legendarische titanen van de Hoenn-regio en kan eindelijk toegevoegd worden aan je Pokédex in Pokémon Go.

Gebruik vooral je fire Pokémon om de creatie van Regigigas te verslaan.

Net als alle andere legendary Pokémon in Pokémon Go is Regice, net als Regirock en Registeel, in vijf sterren raids te vinden. Als je dus de Legendary Pokémon aan je Pokédex wil toevoegen, zal je met andere trainers moeten samenwerken.

Op deze pagina:

Regice counters en zwakke plekken in Pokémon Go

Hier is een lijst van counters en zwakke plekken van Regice:

 • Regice type: Ice
 • Regice is zwak tegen Fire, fighting, rock en steel
 • Regice counters: Machamp, Moltres, Tyranitar, Entei, Metagross, Lucario, Darmanitan, Conkeldurr, Terrakion en Rampardos
 • Andere Regice tips: Gebruik vooral fire Pokémon en wissel als je geen fire Pokémon meer hebt naar fighting of rock Pokémon.

Regice CP in Pokémon Go

Regice heeft ongeveer de volgende CP waarden:

 • Raid Boss CP - 42.768
 • Normale CP bij het vangen van Regice - 1.784
 • Regice vangen met Weather Boost CP (Snow) - 2.230

Regice aanvallen in Pokémon Go

Regice heeft de mogelijkheid om de volgende aanvallen in Pokémon Go te leren:

Mogelijke Fast Moves:

 • Frost Breath (Ice)
 • Lock-On (Normal)
 • Rock Smash (Fighting)

Mogelijke Charged Moves:

 • Blizzard (Ice)
 • Earthquake (Ground)
 • Focus Blast (Fighting)

Het Pokémon Go Ultra Unlock Part 1: Time event is hier. Wist je al dat je er nu ook Pokémon Go Trading bestaat, waarmee je Pokémon met vrienden kunt ruilen? Of heb je nog meer Pokémon Go tips en tricks nodig? Zoals de nieuwe Pokémon Go Research Quests om de Pokémon Go Mew te vangen. Weet je alles al over Pokémon Go Raids en Pokémon Go Gyms? Denk er ook steeds aan dat je Pokémon Go Eggs kunt uitbroeden, of een Pokémon Go Map kunt gebruiken om de Pokémon Go Legendary Pokémon en Pokémon Go Gen 3 Pokémon van alle verschillende Pokémon Go Types te vangen.

Alles wat we over Regice weten

Regigigas - de maker van Regice, Regirock en Registeel.

Naast Regirock en Registeel is Regice een van de legendarische titanen van de Hoenn-regio. Die drie Legendary Pokémon werden door Regigigas gecreëerd, nadat de continenten van de wereld op hun plaats waren getrokken.

Voor het creëren van Regice gebruikte Regigigas een ijzige berg, waardoor de legendary Pokémon als de iceberg Pokémon bekend stond.

Een tijdlang werd Regice samen met Regigigas en de andere titanen aanbeden, totdat op een dag een groep mensen Regigigas onder de Snowpoint Temple verzegelde. Regice, Regirock en Registeel werden naar de Hoenn-regio gestuurd en vervolgens in hun kamers verzegeld.

In Pokémon Ruby, Sapphire, Emerald en de remakes moet je de Sealed Chamber vinden, als je Regice wil vangen. Daar moet je eerst een aantal in braille geschreven berichten ontcijferen. Die berichten vertellen uiteindelijk het verhaal van Regigigas en de titanen.

Na het oplossen van de puzzel in de Sealed Chamber krijg je de mogelijkheid om de kamers van Regice en de andere titanen te bezoeken.

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Pokémon Go tips en tricks - de grote gids voor meer tips.

Read this next