Skip to main content

Pokémon Go Pokémon League Collection Challenge: hoe Hitmonlee, Hitmonchan en Dratini vangen

Tijd om de Pokémon die rondhangen in de Pokémon League te vangen!

De Pokémon League Collection Challenge is één van de Collection Challenges voor het Pokémon Go Tour: Kanto event.

Deze Collection Challenge geeft je de opdracht specifieke Pokémon te vangen die je in en rond de Pokémon League in de Kanto regio kunt vinden.

Er zijn in totaal 10 Collection Challenges als deel van Pokémon Go Tour: Kanto - Pallet Town, Pewter City, Cerulean City, Fuchsia City, Raid, Research, Evolve, Trade en Incense. Deze laatste twee verschillen afhankelijk van of je de Red of Green versie van het event hebt gekozen.

Hieronder vind je elke Pokémon in de Pokémon League Collection Challenge en, belangrijk om te weten, dat je tijd hebt tot zondag 28 februari 19u59 om deze challenge uit te voeren.

Op deze pagina:

Pokémon Go - Go Beyond Update en Gen 6 teaserBekijk op YouTube

Lijst van Pokémon en beloningen voor de Pokémon League Collection Challenge in Pokémon Go

De Pokémon League Collection Challenge is deel van het Pokémon Go Tour: Kanto event, maar blijft beschikbaar tot zondag 28 februari 19u59. Deze Collection Challenge is enkel beschikbaar als je reeds een ticket hebt gekocht voor het event.

Tijdens deze challenge zal je verschillende gen 1 Pokémon moeten vangen die je voorkomen in en rond de Pokémon League in de Kanto regio. Deze Pokémon zullen vaker voorkomen in het wild tijdens de specifieke Pokémon League uren van het Pokémon Go Tour: Kanto event.

Hier zijn de 10 Pokémon op de Pokémon League Collection Challenge lijst:

Dratini.
 • Machop
 • Slowbro
 • Doduo
 • Seel
 • Hitmonlee
 • Hitmonchan
 • Jynx
 • Eevee
 • Porygon
 • Dratini

En niet vergeten - Pokémon uit eggs en Shadow Pokémon tellen niet voor de Collection Challenge.

Voor het voltooien van de Pokémon League Collection Challenge, krijg je 151 Stardust, 20 Great Balls en de kans om een Dratini te vangen als beloning.

Tips voor het voltooien van de Pokémon League Collection Challenge in Pokémon Go

Hier zijn een aantal tips die je zullen helpen bij het uitvoeren van de Pokémon League Collection Challenge in Pokémon Go:

 • Als je de Pokémon League Collection Challenge wil voltooien tijdens het Pokémon Go Tour: Kanto event, zorg dan dat je speelt tussen 13u en 14u of 18u en 19u. Tijdens deze momenten zullen de Pokémon die je nodig hebt vaker voorkomen.
 • Je hebt tot zondag 28 februari 19u59 om deze Collection Challenge uit te voeren, dus geen stress!
 • Als je het lastig hebt met specifieke Pokémon te vinden, gebruik dan Incense om Pokémon te lokken naar jouw locatie. Het is echter ook belangrijk om te weten dat tijdens het Tour: Kanto event, de Pokémon die aangetrokken worden door je Incense licht anders zijn afhankelijk of je voor de Green of Red versie hebt gekozen.
 • Je kan Pokémon ook naar je locatie lokken door een Lure Module op een PokéStop te plaatsen. Er zijn ook drie speciale Lure Modules - Glacial, Magnetic en Mossy - die specifieke Pokémon types lokken.
 • Vergeet niet om Razz en Nanab berries te gebruiken om Pokémon gemakkelijker te vangen.
 • Als je PokéBalls wil sparen, zoek dan Pokémon met lagere CP levels, want deze zijn gemakkelijker te vangen.
 • Houd de Pokémon radar rechtsonder het scherm in de gaten en gebruik deze om specifieke Pokémon te volgen naar de PokéStop waar ze zich verbergen.

Het Pokémon Go Ultra Unlock Part 1: Time event is hier. Wist je al dat je er nu ook Pokémon Go Trading bestaat, waarmee je Pokémon met vrienden kunt ruilen? Of heb je nog meer Pokémon Go tips en tricks nodig? Zoals de nieuwe Pokémon Go Research Quests om de Pokémon Go Mew te vangen. Weet je alles al over Pokémon Go Raids en Pokémon Go Gyms? Denk er ook steeds aan dat je Pokémon Go Eggs kunt uitbroeden, of een Pokémon Go Map kunt gebruiken om de Pokémon Go Legendary Pokémon en Pokémon Go Gen 3 Pokémon van alle verschillende Pokémon Go Types te vangen.

Hoe werkt de Pokémon League Collection Challenge in Pokémon Go

Collection Challenges in Pokémon Go werden uitgebracht in januari 2021 en lopen samen met de in-game events. Elke Collection Challenge vraagt dat je specifieke Pokémon vangt die, dankzij dat event, vaker voorkomen in het wild.

Wanneer je eenmaal de Collection Challenge hebt voltooid door alle Pokémon te vange, krijg je als beloning verschillende items en maak je wat vooruitgang voor je Elite Collector Medal.

De Pokémon League Collection Challenge is deel van het Pokémon Go Tour: Kanto event en is tot een week na het event beschikbaar zodat je genoeg tijd hebt om deze uitvoering. Dat betekent dat je de Collection Challenge kan doen van zaterdag 20 februari 9u 's morgens tot zondag 28 februari 19u59 's avonds.

Collection Challenges vind je onder het kopje 'Today View,' wat je ziet als je op de field research knop (de verrekijker) rechtsonderin op het scherm drukt. Als je onlangs naar je bestaande research tasks hebt gekeken, kan het zijn dat je naar links moet scrollen.

Op het 'Today View' zie je een lijst met Pokémon die je moet vangen om de Collection Challenge te voltooien. Als je een benodigde Pokémon voor de Collection Challenge vangt wordt hij van de lijst gestreept, waardoor je een mooi overzicht krijgt van wat je nog moet vangen en wat niet.

Pokémon worden van de Collection Challenge lijst gehaald naargelang je er meer vangt.

Het is belangrijk om te onthouden dat Shadow Pokémon en degene die uit eggs komen, niet voor de Collection Challenge tellen.

Denk eraan - deze Collection Challenge moet vóór zondag 28 februari om 19:59 uur voltooid zijn, anders telt het niet mee voor je Elite Collector medal.

Veel succes met het voltooien van de Pokémon League Collector's Challenge!

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Pokémon Go tips en tricks - de grote gids voor meer tips.

Read this next