Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon GO Plus - 5 dingen die je moet weten

Voor Trainers met ballen.

Vandaag komt de langverwachte Pokémon GO Plus uit. De lancering van het accessoire was oorspronkelijk voor juli gepland, maar werd daarna naar september verschoven. De reden van die beslissing was de beruchte instabiliteit van Pokémon GO. De app liep ten tijde van de release namelijk helemaal niet naar behoren, en Nintendo wilde dat ontwikkelaar Niantic de plooien gladstreek alvorens de Pokémon GO Plus te lanceren. Twee maanden later is het zover. We zetten vijf dingen die je over de Pokémon GO Plus moet weten voor je op een rijtje.

Look, afmetingen en gewicht

De Pokémon GO Plus lijkt op een kruising tussen een Pokéball en de pin van Google Maps. Je kunt het accessoire aan je broek, riem, hemd of oorlel bevestigen, of het met het meegeleverde bandje als armband gebruiken. Zo is je status als coolest kid on the block geheid verzekerd.

De Pokémon GO Plus heeft een afmeting van 46 x 33 x 17,5 millimeter en weegt 13 gram, inclusief batterij. Die is overigens niet oplaadbaar, dus als je na je vele Pokémon-avonturen zonder stroom valt, moet er een nieuw batterijtje in.

Ga verder naar het volgende Pokémon GO Plus feit.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Pokémon Go

Android, iOS

Related topics
Over de auteur
Bert Van der Hoogerstraete avatar

Bert Van der Hoogerstraete

Redacteur

Bert is niet meer zo actief voor Eurogamer Benelux als vroeger, maar schrijft wel nog steeds graag reviews. Hij wisselt kleurrijke Nintendogames af met de duisternis van Bloodborne en wacht al tien jaar tevergeefs op een nieuwe Golden Sun.

Reacties