Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Go Pallet Town Collection Challenge: Zo vind je Bulbasaur, Charmander en Squirtle uitgelegd

Tijd om Pokémon te vinden die dichtbij Pallet Town leven.

De Pallet Town Collection Challenge is een van de Collection Challenges van het Pokémon Go Tour: Kanto event.

Voor de Collection Challenge krijg je de opdracht om Pokémon te vangen rondom Pallet Town in de regio van Kanto.

Er zijn in totaal 10 Collection Challenges om te voltooien als onderdeel van de Pokémon Go Tour: Kanto - Pewter City, Cerulean City, Fuchsia City, Pokémon League, Raid, Research, Evolve, Trade and Incense. De laatste twee verschillen afhankelijk vanof je de Red of Green versie van het event speelt.

Hieronder vind je elke Pokémon in de Pallet Town Collection Challenge. Het is belangrijk om te weten dat je tot zondag 28 februari om 19:59 uur (lokale tijd) de tijd hebt om deze uitdaging te voltooien.

Op deze pagina:

Pokémon Go - Go Beyond Update en Gen 6 teaser

Lijst van Pokémon en beloningen voor Pallet Town Collection Challenge in Pokémon Go

De Pallet Town Collection Challenge is onderdeel van het Pokémon Go Tour: Kanto event. Let op: het event is beschikbaar tot zondag, 28 februari 19u59. De Collection Challenge is alleen beschikbaar als je in het bezit bent van een ticket voor het event.

Tijdens de challenge moet je op zoek gaan naar Gen 1 Pokémon die in de buurt leven van Pallet Town in de regio van Kanto. Al die Pokémon zijn gedurende het hele event in het wild te vinden, maar ze komen vaker voor tijdens de Pallet Town-uren.

We hebben de tien Pokémon van de Pallet Town Collection Challenge opgelijst:

Pidgey.
 • Bulbasaur
 • Charmander
 • Squirtle
 • Caterpie
 • Weedle
 • Pidgey
 • Rattata
 • Spearow
 • Pikachu
 • Zubat

Houd er rekening mee dat Pokémon uitgebroed via eggs en Shadow Pokémon niet meetellen voor de Collection Challenge.

Voor het voltooien van de Pallet Town Collection Challenge krijg je 151 Stardust, 30 Pokémon en een kans om Spearow te vangen.

Tips voor het voltooien van de Pallet Town Collection Challenge in Pokémon Go

Hier zijn enkele tips die je helpen bij het voltooien van de Pallet Town Collection Challenge in Pokémon Go:

 • Als je de Pallet Town Collection Challenge wilt voltooien tijdens het Pokémon Go Tour: Kanto event, zorg er dan voor dat je speelt tussen 09u00 en 10u00 of 14u00 en 15u00. Tijdens die periodes verschijnen de Pokémon die rond Pallet Town worden gevonden vaker.
 • Je hebt tot zondag 28 februari 19u59 om de Collection Challenge te voltooien, dus krijg niet het gevoel dat je je ontzettend moet haasten.
 • Als je moeite hebt om een specifieke Pokémon te vinden, kun je eventueel Incense gebruiken om Pokémon naar je locatie te lokken. Het is echter belangrijk om te weten dat tijdens het Tour: Kanto event, de Pokémon die je aantrekt enigszins verschillen, afhankelijk van welke versie je speelt.
 • Je kunt ook Pokémon naar je locatie lokken door een Lure Module op een PokéStop te plaatsen. Er zijn ook drie speciale Lure Modules - Glacial, Magnetic en Mossy - die alledrie verschillende Pokémon-types aantrekken.
 • Vergeet niet om Razz en Nanab berries te gebruiken om de Pokémon makkelijker te vangen.
 • Als je PokéBalls wilt sparen, probeer je dan te focussen op de Pokémon met lagere CP levels, want die vang je makkelijker.
 • Houd de Pokémon radar rechtsonderin het scherm in de gaten en gebruik die om specifieke Pokémon te volgen naar de PokéStop waar ze zich op dat moment schuilhouden.

Het Pokémon Go Ultra Unlock Part 1: Time event is hier. Wist je al dat je er nu ook Pokémon Go Trading bestaat, waarmee je Pokémon met vrienden kunt ruilen? Of heb je nog meer Pokémon Go tips en tricks nodig? Zoals de nieuwe Pokémon Go Research Quests om de Pokémon Go Mew te vangen. Weet je alles al over Pokémon Go Raids en Pokémon Go Gyms? Denk er ook steeds aan dat je Pokémon Go Eggs kunt uitbroeden, of een Pokémon Go Map kunt gebruiken om de Pokémon Go Legendary Pokémon en Pokémon Go Gen 3 Pokémon van alle verschillende Pokémon Go Types te vangen.

Hoe de Pallet Town Collection Challenge werkt in Pokémon Go

Collection Challenges in Pokémon Go zijn in januari 2021 uitgebracht en vinden naast bepaalde in-game events plaats. Elke Collection Challenge zorgt ervoor dat je een aantal Pokémon vangt die door het event vaker in het wild voorkomen.

Zodra je de Collection Challenge hebt voltooid door alle Pokémon te vangen, word je beloond met een aantal items en maak je progressie met je Elite Collector medal.

De Pallet Town Collection Challenge is onderdeel van het Pokémon Go Tour: Kanto event en is beschikbaar tot een week na het event om ervoor te zorgen dat je genoeg tijd hebt om de Challenge te voltooien. Dat betekent dat het event van zaterdag 20 februari 09u00 (lokale tijd) tot zondag 28 februari 19u59 beschikbaar is.

Collection Challenges zijn te vinden via het 'Today View,' dat toegankelijk is via de field research knop (de kleine verrekijker) in de rechterbenedenhoek van het scherm. Afhankelijk van of je hebt gekeken naar je huidige field of de speciale research tasks, kan het zijn dat je wat naar links moet scrollen.

Na het openen van 'Today View', zie je een lijst met Pokémon die je moet vangen om de Collection Challenge te voltooien. Als je een Pokémon van de Collection Challenge vangt, wordt die op de lijst afgevinkt om je progressie bij te houden, zodat je weet welke Pokémon je gevangen hebt en welke niet.

Pokémon worden afgevinkt van de Collection Challenge-lijst als je ze vangt.

Houd er rekening mee dat Shadow Pokémon en Pokémon uitgebroed via eggs niet met de Collection Challenge meetellen.

Denk eraan - de Collection Challenge moet voor zondag 28 februari 19u59 voltooid zijn, anders kun je hem nooit meer aan je Elite Collector medal toevoegen.

Veel succes met het voltooien van de Pallet Town Collector's Challenge!

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Pokémon Go tips en tricks - de grote gids voor meer tips.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Pokémon Go

Android, iOS

Related topics
Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties