Skip to main content

Pokémon Go - Oranguru vangen

Voeg de Sage Pokémon toe aan je collectie.

Oranguru werd toegevoegd aan Pokémon Go als onderdeel van de Sustainability Week tijdens het Season of Alola.

Deze Gen 7 Pokémon evolueert niet en heeft momenteel geen shiny versie in Pokémon Go. Je hoeft je dus niet druk te maken om meerdere Oranguru te vangen om je Pokédex te vervolledigen.

Deze gids zal je in detail uitleggen hoe je Oranguru kunt krijgen in Pokémon Go.

Hoe krijg je Oranguru in Pokémon Go

Momenteel kan je Oranguru maar op twee manieren krijgen in Pokémon Go:

  • Vangen in het wild
  • Door een 7km Egg uit te broeden

Tijdens Sustainability Week verschijnt Oranguru vaker in het wild. Je kan een normale Lure gebruiken op een PokéStop of een Incense activeren om je kansen nog verder te verhogen om deze Sage Pokémon tegen te komen.

Als je Oranguru uit een 7km Egg wil broeden, dan moet je ervoor zorgen dat je het Egg krijgt tijdens Sustainability Week in 2022. Dit event loopt van woensdag 20 april tot maandag 25 april. Om zeker te zijn dat je de juiste in een Incubator steekt, kan je de datum waarop je het egg kreeg bekijken door op het egg te tikken.

Er is geen garantie dat Oranguru de eerste Pokémon is die uit een 7km Egg komt. Alolan Diglett, Larvitar en Cherubi kunnen ook uit deze eggs komen. Het kan dus zijn dat je een aantal keer moet proberen voordat je Oranguru krijgt. Als je geluk hebt, krijg je misschien wel een shiny Cherubi, dus het is zeker de moeite waard!

Hoe meer Incubators je hebt, hoe meer 7km Eggs je zal kunnen uitbroeden tijdens het event. Incubators kan je kopen van de Shop voor 150 PokéCoins per stuk. Voor 200 PokéCoins heb je een Super Incubator, waarmee eggs sneller uitbroeden.

Maar hoe krijg je zo’n 7km Egg waarmee je Oranguru kunt krijgen? Dat kan enkel door gifts te openen die je ontvangen hebt van friends tijdens Sustainability Week. Gifts met een 7km Egg die je krijgt voor of na het event zullen andere Pokémon als resultaat hebben.

Je zal Oranguru echter nog steeds in het wild kunnen vinden wanneer Sustainability Week eindigt op maandag 25 april. Maar deze Pokémon zal veel zeldzamer zijn en zal ook niet meer uit 7km Eggs tevoorschijn komen.

Veel succes met het vangen van Oranguru in Pokémon Go!

Read this next