Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Go ontwikkelaar praat over Mega Evolutions en hogere level cap

Niantic wil het juist doen.

Pokémon Go ontwikkelaar Niantic werkt momenteel hard aan de introductie van Mega Evolutions en een verhoogde trainer level cap. Niantic wil beide zaken echter eerst perfectioneren alvorens ze beschikbaar te stellen in de game. Dat laat project lead Matt Slemon weten.

"We kunnen bevestigen dat het je bestaande Pokémon zullen zijn die een Mega Evolution krijgen," zegt Slemon. "Dus de Charizard die je in het begin van de game ving, je allereerste Charmander of eentje die je evolueerde, dat zijn allemaal geldige kandidaten. Zij kunnen allemaal Mega Evolved worden. We kijken er naar uit om die feature uit te brengen en geven binnenkort meer details."

Het lijkt er dus op dat je geen Mega Evolutions van Pokémon in het wild zal tegenkomen. Verder gaf Slemon ook meer info over de verhoging van het maximum level dat trainers kunnen hebben. Momenteel is dat level 40.

"We willen dat het anders aanvoelt om voorbij level 40 te gaan dan om naar level 40 te gaan," zegt hij daarover. "Level 41 en hoger bereiken zal moeite kosten. Want dat is wat die levels horen weer te geven: hoeveel moeite je steekt in de game."

"En dat is nog steeds erg belangrijk voor ons. Het zal dus niet zo simpel zijn als gewoon wat XP verzamelen op dezelfde manier die je gewend bent. De ervaring moet wat anders zijn, en we kijken er naar uit daar later dit jaar meer over te vertellen."

Het lijkt er dus op dat er grote veranderingen komen naar Pokémon Go die vooral voor ervaren spelers verschillende features zullen bieden.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Pokémon Go

Android, iOS

Related topics
Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties