Skip to main content

Pokémon Go Meloetta vangen - elke stap in Finding Your Voice uitgelegd

Zo vang je deze mythical melody Pokémon.

Dankzij de Finding Your Voice speciale research quest, kun je Meloetta nu vangen in Pokémon Go.

Meloetta is nu een mythical Pokémon zoals Mew, Celebi, Jirachi, Victini, Hoopa en Meltan die je vindt door special research quests te voltooien.

Meloetta was op de eerste dag van Go Fest 2021 een van de beloningen voor The Melody Pokémon research quest.

Op deze pagina vind je:

'Finding Your Voice' stap voor stap uitgelegd in Pokémon Go

Hier vind je elke stap en beloning voor Finding Your Voice in Pokémon Go. Finding Your Voice heeft geen deadline omdat het een special research quest is, dus neem gerust je tijd.

Als je een Go Fest 2021 ticket had, dan krijg je Meloetta candy in plaats van een tweede Meloetta wanneer je deze research voltooit. Je kan jammer genoeg geen tweede krijgen.

Had je een Go Fest 2021 ticket maar moet je Meloetta nog vangen, dan raden we je aan onze The Melody Pokémon gids te gebruiken om je Meloetta op die manier alsnog te vangen.

Deze sectie bevat spoilers, dus wees voorzichtig!

'Finding Your Voice' Stap 1 van 6

 • Neem een snapshot van je buddy - 1000 XP
 • Vang 30 Normal Pokémon - kans om Glameow te vangen
 • Evolueer 15 Pokémon - 30 Poké Balls

Beloning: 1000 XP, 1000 Stardust en een kans om Eevee te vangen

'Finding Your Voice' Stap 2 van 6

Beloningen: 1000 XP, 1000 Stardust en een kans om Slugma te vangen

'Finding Your Voice' Stap 3 van 6

Beloningen: 1000 XP, 1000 Stardust en een kans om Hariyama te vangen

'Finding Your Voice' Stap 4 van 6

 • Verdien 20,000 Stardust - kans om Chimecho te vangen
 • Vang 30 verschillende soorten Pokémon - kans om Loudred te vangen
 • Draai 3 PokéStops - kans om Kricketune te vangen

Beloningen: 2000 XP, 2000 Stardust en een Meloetta encounter of als je The Melody Pokémon van Go Fest 2021 hebt gedaan, dan ontvang je 20 Meloetta Candy

'Finding Your Voice' Stap 5 van 6

 • Neem een snapshot van Meloetta - 20 Meloetta Candy
 • Maak een nieuwe friend - 1 Lucky Egg
 • Zend 3 Gifts naar friends - 3 Revives

Beloningen: 2500 XP, 2500 Stardust en 5 Meloetta Stickers

'Finding Your Voice' Stap 6 van 6

 • Claim je beloning - 3000 XP
 • Claim je beloning - 3000 XP
 • Claim je beloning - 3000 XP

Beloningen: 1 Lure Module, 3 Rare Candies en 20 Meloetta Candy

Tips voor het voltooien van 'Finding Your Voice' in Pokémon Go

Hier heb je een aantal nuttige tips die je zullen helpen met het voltooien van Finding Your Voice in Pokémon Go:

 • De opdracht om 15 Pokémon te evolueren is een ideale gelegenheid om een Lucky Egg te gebruiken om zo wat extra XP te verdienen!
 • Als je snel Candy wil verdienen door met je buddy te wandelen, verander dan naar een Pokémon die je candy geeft voor elke kilometer die je wandelt, zoals Pikachu of Skwovet.
 • Blijf zoeken naar Team Go Rocket balloons voor een snel gevecht tegen één van de gemakkelijkere tegenstanders van deze kwaadaardige organisatie.
 • Niet vergeten - je kan de Remote Raid Pass gebruiken om mee te doen aan een raid vanuit je eigen woning. Je kan hier ook vrienden mee uitnodigen!
 • Als je moeite hebt met het vinden van 30 verschillende Pokémon, gebruik dan eens een Lure Module op een PokéStop om verschillende Pokémon naar je toe te lokken.

Hoe Meloetta vangen met 'Finding Your Voice' in Pokémon Go

Research quests kun je voltooien voor een aantal beloningen. Ze werden in maart 2018 toegevoegd en er zijn verschillende categorieën zoals 'field research' en 'timed research' (met een deadline).

Finding Your Voice is een speciale research quest die uitkwam op dinsdag 21 september 2021 en gezien er geen deadline is kun je het op je gemak doen. Het is ook de zevende Pokémon Go serie met speciale research questlijnen voor mythical Pokémon. De andere zijn Mew, Celebi, Jirachi, Victini, Hoopa and Meltan.

Finding Your Voice bestaat uit zes stappen en bij elke stap zijn er drie afzonderlijke opdrachten die je moet voltooien. Je wordt beloond voor elke individuele opdracht en voor de algemene stap die je voltooit. Je uiteindelijke beloning is de mythical Meloetta.

Kocht je een Go Fest 2021 ticket, dan krijg je Meloetta candy, omdat je al toegang had tot de eerste special research quest voor Meloetta - The Melody Pokémon.

Hoe verscheen Meloetta voor het eerst in Pokémon Go

Meloetta werd oorspronkelijk uitgebracht als deel van Go Fest 2021. Via een ticket kon je Meloetta vangen door The Melody Pokémon special research quest, die uitkwam op zaterdag 17 juli.

Om Meloetta te krijgen moet je stap 10 van de quest voltooien. Onderweg kreeg je ook de keuze tussen Pikachu Rock Star of Pikachu Pop Star, een Galarian Ponyta of Galarian Zigzagoon en een Flygon met Meloetta accessoire of Gardevoir.

In lijn met het muziekthema van Go Fest 2021 sloot de quest af met de gekozen Pokémon en Meloetta die als een band een performance gaven.

De Meloetta Go Fest quest liet je kiezen uit verschillende Pokémon in kostuum.

Dit volgt de traditie waarbij mythical Pokémon worden vrijgegeven tijdens Go Fest, met Celebi, Jirachi en Victini die allemaal beschikbaar werden tijdens Go Fests.

In plaats van een tweede Meloetta te krijgen door Finding Your Voice te voltooien krijgt iedereen met een Go Fest 2021 ticket extra candy voor deze Pokémon. Kocht je een Go Fest 2021 ticket en heb je Meloetta nog niet, dan raden we je aan om onze gids voor The Melody Pokémon research quest te lezen.

Veel plezier met Meloetta vangen in Pokémon Go!

Read this next