Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Go Marill Day-evenement datum, tijd en beloningen uitgelegd

"Om dichter bij de sterren te kunnen komen!"

Go Battle Day: Marill in Pokémon Go is een dag die in het teken staat van de schattige water-type Pokémon en de Go Battle League.

Om de lancering van de Go Battle League-ranglijst te vieren, geeft Go Battle Day: Marill je de mogelijkheid om je op de terugkomst van de Great League-gevechten voor te bereiden. Je krijgt namelijk als beloning meerdere Marills.

Azumarill, de evolutie van Marill, heeft namelijk de potentie om tijdens de Great League een sterke kandidaat te zijn. Maar dan moet je de Pokémon wel goed trainen.

Inhoud:

Go Battle Day: Marill datum en tijden in Pokémon Go uitgelegd

Go Battle Day: Marill is op zondag 12 april in Pokémon Go.

Tijdens die dag is er een drie uur durende Community Day-achtige speciale gebeurtenis, die van 11:00 uur tot 14:00 plaatsvindt. Tijdens die drie uren verdien je meerdere beloningen.

Go Battle Day: Marill is er onder andere om de lancering van de Go Battle League-ranglijst te vieren.

Go Battle Day: Marill beloningen in Pokémon Go uitgelegd

In de loop van de dag heb je de mogelijkheid om twintig sets van Go Battle League-gevechten te voltooien, in plaats van de gebruikelijke vijf. Dit houdt in dat je op Go Battle Day: Marill in totaal aan 100 gevechten kunt deelnemen.

Tijdens de drie uur durende evenementperiode verschijnt Marill regelmatiger als beloning voor het winnen van gevechten in de Go Battle League.

Als je een Premium Battle Pass bezit, dan is Marill je beloning voor elk gevecht dat je wint. Zit je op de Basic Reward track, dan krijg je Marill alleen voor je eerste en derde overwinning.

Besluit je trouwens om wilde Marills te vangen, dan krijg je als beloning twee keer zoveel stardust. Hierdoor evolueren je je gevangen Marills een stuk sneller.

Al die beloningen hebben trouwens geen invloed op andere Pokémon die je tijdens je reis door de Go Battle League-ranglijst ontmoet.

Cover image for YouTube videoPokémon Go PvP gameplay: Distance battle against an Ultra Friend

Alles wat je over Marill in Pokémon Go moet weten

Marill is een water en fairy-type Pokémon, die op een gegeven moment in Azumarill evolueert. De Pokémon werd met Pokémon Gold en Pokémon Silver geïntroduceerd. Voor langere tijd was Marill alleen een water-type Pokémon, maar daar kwam met Gen 6 verandering in.

Tijdens Gen 3 werd de baby Pokémon voor Marill geïntroduceerd. Azurill was samen met Wailmer en Kecleon een van de eerste Gen 3 Pokémon die in 2001 werden onthuld.

Marill en diens evoluties.

De reden waarom Marill voor de eerste Go Battle Day is gekozen, is te wijten aan de populariteit van Azumarill voor gevechten in de Great League. Marills evolutie heeft namelijk de beschikking over sterke aanvallen, zoals Ice Beam. Azumarill vergroot daardoor je overwinningskansen.

Het Pokémon Go Ultra Unlock Part 1: Time event is hier. Wist je al dat je er nu ook Pokémon Go Trading bestaat, waarmee je Pokémon met vrienden kunt ruilen? Of heb je nog meer Pokémon Go tips en tricks nodig? Zoals de nieuwe Pokémon Go Research Quests om de Pokémon Go Mew te vangen. Weet je alles al over Pokémon Go Raids en Pokémon Go Gyms? Denk er ook steeds aan dat je Pokémon Go Eggs kunt uitbroeden, of een Pokémon Go Map kunt gebruiken om de Pokémon Go Legendary Pokémon en Pokémon Go Gen 3 Pokémon van alle verschillende Pokémon Go Types te vangen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Pokémon Go

Android, iOS

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties