Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Go krijgt speciaal evenement met rode en groene versie

Terug naar Kanto.

Ter ere van het vijfentwintigjarige bestaan van de Pokémon-games vindt er op 20 februari een speciaal evenement plaats in Pokémon Go. Tijdens de Pokemon Go Tour: Kanto kun je shiny versies van alle originele 151 Pokémon tegenkomen. Daarnaast kun je ook een rode of groene versie van het speciale evenementticket kopen om toegang te krijgen tot enkele exclusieve Pokémon.

Met een rood ticket kun je Ekans, Oddish, Mankey, Growlithe, Scyther en Electabuzz lokken met een Incense. In de groene versie zijn dat daarentegen Sandshrew, Vulpix, Meowth, Bellsprout, Magmar en Pinsir. Daarnaast geven beide tickets je ook meer kans om enkele shiny Pokémon te vinden.

Om alle 151 Pokémon te verzamelen, zul je dus moeten ruilen. Daarvoor breidt Niantic de trade range tijdelijk uit tot 40 kilometer. Daar stopt het echter niet voor tickethouders, zij kunnen tijdens het evenement ook een speciale research storyline starten om een Shiny Mew te krijgen.

Ook wie geen ticket koopt, kan meegenieten van het evenement. Er vinden op 20 februari immers ook raids op Articuno, Zapdos, Moltres en Mewtwo plaats.

Het evenement loopt van 09:00 uur 's ochtends tot 09:00 uur 's avonds. Ook momenteel valt er heel wat te beleven in de game. Sinds vandaag kun je bijvoorbeeld een Shiny Celebi vangen in Pokémon Go.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties