Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon GO krijgt ranglijsten en Marill-evenement

Doe jij een GOoi naar de top?

Via een blogbericht lezen we dat Pokémon GO vanaf morgen Battle League-ranglijsten krijgt. Om dat te vieren, staat de GO Battle Day helemaal in het teken van de Pokémon Marill.

De nieuwe ranglijst bundelt de vijfhonderd allerbeste spelers van de online gevechten. Naast hun bijnamen vind je in de ranglijst hun teamkeuze, huidige rang, aantal punten en het aantal gespeelde wedstrijden. Om de lijst zo up-to-date mogelijk te houden, vernieuwt Niantic de ranglijst elke avond tussen 22:00 en 00:00 uur.

Cover image for YouTube videoPokémon GO - Raid Battles

Wie op zondag 12 april tussen 11:00 uur en 14:00 uur deelneemt aan de GO Battle Day, krijgt bij het eerste en derde gewonnen gevecht de kans om Marill te vinden. Gebruik je echter je Premium Battle Pass, dan is die beloning bij elk gewonnen gevecht van toepassing. Wie de watermuis-Pokémon vervolgens vangt, ontvangt het dubbele aantal Catch Stardust. Naast Marill krijg je op rang 10 nog steeds Pikachu Libre als beloning.

Dit evenement is niet het enige wat Niantic organiseert om de coronacrisis draaglijker te maken. Eerder vernamen we namelijk dat Pokémon Go zorgpakketten uitdeelt en dat er elke week een ander speciaal pakket te koop is voor één enkele PokéCoin. Nu is het Ultra Ball-pakket aan de beurt. Dat bevat twintig Ultra Balls en vijf Pinapp Berries.

Het Pokémon Go Ultra Unlock Part 1: Time event is hier. Wist je al dat je er nu ook Pokémon Go Trading bestaat, waarmee je Pokémon met vrienden kunt ruilen? Of heb je nog meer Pokémon Go tips en tricks nodig? Zoals de nieuwe Pokémon Go Research Quests om de Pokémon Go Mew te vangen. Weet je alles al over Pokémon Go Raids en Pokémon Go Gyms? Denk er ook steeds aan dat je Pokémon Go Eggs kunt uitbroeden, of een Pokémon Go Map kunt gebruiken om de Pokémon Go Legendary Pokémon en Pokémon Go Gen 3 Pokémon van alle verschillende Pokémon Go Types te vangen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Pokémon Go

Android, iOS

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties