Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Go krijgt mogelijk een maandelijks abonnement

Aanwijzingen zitten al in de code.

Pokémon Go krijgt mogelijk een optionele abonnementsdienst. Aanwijzingen daarvoor zitten in de code van de laatste versie van de game.

Een speler toont op Reddit de code van Pokémon Go's laatste versie op de Android Store. Daar kon hij nuttige informatie opvissen over de toekomst van de game.

De voornaamste ontdekking is dat ontwikkelaar Niantic een nieuwe categorie aan de Pokémon Go Store heeft toegevoegd met benaming 'Subscription', ofwel 'abonnement'.

Niantic zelf heeft nog geen informatie gegeven over deze nieuwe categorie, en spelers wijzen er op dat dit ook kan refereren naar Pokémon Home, de online database waar Pokémon trainers hun Pokémon kunnen verzamelen en wisselen tussen de vele Pokémon-games. Pokémon Home wordt binnenkort ook gelinkt met Pokémon Go, en de mogelijkheid om een abonnement te kopen op de service in de Pokémon Go app is niet ondenkbaar.

Het zou echter ook een antwoord van Niantic kunnen zijn op de kritiek die veel spelers hebben op de vele in-game aankopen die Pokémon Go rijk is. Er komt vooral kritiek op het gebrek aan transparantie bij het uitbroeden van eggs, waar gebruikers aangemoedigd worden om Incubators te kopen om het proces te versnellen.

Verder onthult de datamine ook dat Niantic al langer dan gedacht werkt aan Mega Evolutions. Niantic plant de toevoeging ervan al langer dan remote raiding en de stickers. Mega Evolutions zullen voorkomen in raids en zullen een apart Raid level kennen.

Mega Evolutions gaan ook gepaard met nieuwe quests waarin je Mega Enevery verzameld, een item vergelijkbaar met Pokémon Candy dat je moet verzamelen om een Mega Evolution te krijgen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Pokémon Go

Android, iOS

Related topics
Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Afgekickt

Speelt zelf steeds minder en minder games, maar blijft als liefhebber het wereldje volgen.

Reacties