Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Go krijgt Mega Evolution

Mega steen(goed).

Pokémon Go krijgt binnenkort Mega Evolution. Dat onthult The Pokémon Company tijdens een uitzending van Pokémon Presents. De nieuwe feature lanceert ergens in 2020.

Hoewel de aankondiging niet op de details in ging, wees The Pokémon Company erop dat de Mega Evolutions in Pokémon Go anders zullen zijn. In de hoofdgames hebben alleen specifieke Pokémon toegang tot Mega Evolution.

Daarnaast kunnen Pokémon Go-spelers per direct Galarian Farfetch'd vangen. Die Pokémon is met Pokémon Sword en Shield voor het eerst geïntroduceerd. Daarnaast krijg je toegang tot unieke skins voor je trainer in Pokémon Go. Waaronder een Farfetch'd hat.

Niantic maakte laatst bekend dat de game vanaf begin augustus geen oude Android-smartphones meer zou ondersteunen, maar na klachten van spelers herzag de ontwikkelaar die beslissing. Pokémon Go blijft dan toch wat langer op oude Android-smartphones werken.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties