Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon GO krijgt legendarische Pokémon

Zap-dosis goed nieuws.

Ontwikkelaar Niantic laat weten dat Pokémon GO deze zomer legandarische Pokémon krijgt. De precieze release van de nieuwe content is nog onbekend.

Eerder dook al het gerucht op dat er deze zomer legendarische Pokémon aan Pokémon GO worden toegevoegd. Niantic-topman Mathieu de Fayet laat in een interview met de Braziliaanse krant O Globo ook weten dat Pokémon GO PvP battles krijgt.

Tijdens het interview meldt de topman onder andere dat Niantic veel geld heeft verdiend dankzij deals met McDonalds in onder andere Japan. Zo heeft het bedrijf onder andere Pokéstops en Gyms in bepaalde restaurants van de keten geïnstalleerd.

"Partners betalen 0,15 dollar per bezoeker van de Gym of Pokéstop. In Japan hebben de deelnemende McDonalds-restaurants dagelijks meer dan 2000 klanten aangetrokken", aldus Niantic.

Pokémon GO is vorig jaar uitgebracht voor iOS- en Android-apparaten. Op de site vind je informatie over de Gen 2 Pokémon in Pokémon GO.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties