Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Go Kanto Week Event - bonussen, starttijd, eindtijd en alles wat we weten

Alles wat we weten over het Pokémon Go Kanto Week evenement.

Pokémon Go Kanto Week is een nieuw Pokémon Go event die nogal last minute is aangekondigd door ontwikkelaar Niantic, via de Pokémon Go nieuwsbrief.

Er valt wel genoeg te beleven, dus hier is een overzicht van alle essentiële details, waaronder de Pokémon Go Kanto event starttijd en al het andere wat je moet weten. Vooral Pokémon-fans van het eerste uur zullen tevreden zijn, want dit event zet de Pokémon uit Red & Blue in de kijker!

Pokémon Go Kanto Week start- en eindtijd

Het Kanto evenement start op 11 april, en we verwachten dat het op dezelfde tijd start en stopt als de meeste Pokémon Go evenementen.

Met andere woorden, verwacht dat het om 10 uur 's avonds begint.

De eerste details over het evenement kwamen van de Japanse Pokémon Go website.

Pokémon Go Kanto event eindtijd

Kanto Week eindigt op 17 april 2018, naar verwachting op dezelfde tijd als hierboven. Niantic heeft geen officiële tijden doorgegeven.

Pokémon Go Kanto event bonussen, beloningen en details

Kanto Week biedt een behoorlijk aantal bonussen en veranderingen, dus verwacht het volgende vanaf 11 april te zien:

  • Verhoogde Gen 1 spawns - Pokémon zoals Bulbasaur, Charmander, Squirtle en Pikachu verschijnen vaker in het wild, net als alle andere Kanto Pokémon.
  • Terugkerende Raid Bosses - Snorlax en Aerodactyl keren terug als Raid Bosses gedurende dit evenement.
  • Dubbele Candy bonus - Specifiek voor het vangen en transferren van Pokémon krijg je nu dubbel zoveel Candy. Deze week is dus erg goed voor een lenteschoonmaak van je box!
  • Speciale Boxes in de store - Het was te verwachten, maar in de store vind je nu speciale bundles die Premium Raid Passes bevatten.

Wat is Kanto? Details over Pokémons eerste regio en waarom Kanto Week in leven is geroepen:

Kanto is de setting van de eerste seizoenen van de Pokémon anime.

Kanto is de eerste officiële regio die we in Pokémon Red, Blue en Yellow zagen en kwam ook voor in Pokémon Gold, Silver en Crystal. Het is waar alles begon en de plek die Gen 1 Pokémon thuis noemen.

Dus, waarom Kanto? Naast dat het de meest bekende en populairste regio uit Pokémon is, helpt het evenement je ook met het voltooien van je Silver en Gold Kanto medailles, die je nodig hebt voor de Special Research quests op jacht naar de Mythische Pokémon Mew.


Het Pokémon Go Ultra Unlock Part 1: Time event is hier. Wist je al dat je er nu ook Pokémon Go Trading bestaat, waarmee je Pokémon met vrienden kunt ruilen? Of heb je nog meer Pokémon Go tips en tricks nodig? Zoals de nieuwe Pokémon Go Research Quests om de Pokémon Go Mew te vangen. Weet je alles al over Pokémon Go Raids en Pokémon Go Gyms? Denk er ook steeds aan dat je Pokémon Go Eggs kunt uitbroeden, of een Pokémon Go Map kunt gebruiken om de Pokémon Go Legendary Pokémon en Pokémon Go Gen 3 Pokémon van alle verschillende Pokémon Go Types te vangen.


Andere dingen die je over het Pokémon Go Kanto evenement moet weten

Er zijn nog een handjevol andere weetjes over het evenement, naast hetgeen wat hierboven is vermeld:

  • Het is nog niet duidelijk of andere bronnen van Candy meetellen voor de bonus. Candy die je krijgt van het uitbroeden van Pokémon eieren, het lopen met Buddies, het evolueren van Pokémon en het voeren van Pokémon Berries in Gyms staan niet vermeld in de officiële details over het evenement. Op het moment van schrijven is het evenement nog niet actief dus je kunt beter wachten met alles evolueren tot het zover is, voor het geval dat je er extra Candy van krijgt.
  • Nu is het moment om een Snorlax te vangen als je die nog niet hebt. Deze Pokémon is super zeldzaam in het wild en in eieren, dus probeer hem met een aantal vrienden te verslaan in een Raid en wie weet is hij van jou!
  • Deze week is uitermate geschikt om Magikarp te verzamelen voor Special Research. Het evolueren van Magikarp is nogal een bottleneck voor de spelers die op jacht naar Mew zijn. Aangezien Magikarp een Gen 1 Pokémon is krijgt hij hopelijk een verhoogde spawn rate, maar zelfs als dat niet zo is kun je met de dubbele Candy bonus wel sneller bij je doel van 400 komen!
  • Hou je ogen open voor Shinies. Shiny Bulbasaur en Shiny Pikachu zijn al actief in de game, maar Niantic heeft recentelijk een grote hoeveelheid nieuwe Shinies aan de game toegevoegd. Grote kans dat deze tijdens Kanto Week geïntroduceerd worden, of toch in ieder geval Shiny Charmander en Shiny Squirtle! We houden je op de hoogte als dit het geval is.

Over de auteur

Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties

More On Pokémon Go

Meest recente artikelen