Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Go heeft nu Team Rocket in luchtballonnen

Niet meer zoeken naar corrupte PokéStops.

In Pokémon Go duiken sinds vandaag Team Go Rocket luchtballonnen op.

Niantic was al langer aan het teasen dat de luchtballonnen van Team Go Rocket een grotere betekenis krijgen in de game, maar nu is het zover. De luchtballonnen bieden spelers een nieuwe manier om tegen Team Rocket te vechten. Op die manier moet je dus niet meer op zoek naar PokéStops die ingenomen zijn door Team Go Rocket.

Als je de Rocket Radar hebt, kun je zo sneller tegen de Team Rocket Leaders vechten. Of zelfs tegen de grote baas Giovanni als je een Super Radar hebt, en dat zonder het te moeten opnemen tegen zijn dubbelgangers.

Momenteel komen de luchtballonnen nog niet zo vaak voor, maar er komt binnenkort een nieuw evenement waarin de Team Rocket luchtballonnen prominent aanwezig zullen zijn.

De luchtballonnen zijn niet alleen een slimme oplossing voor deze tijden van corona, het is ook een leuke knipoog naar de luchtballon van Team Rocket uit de Pokémon animatiereeks. Vorige zomer liet Niantic tijdens Go Fest 2019 nog een echte luchtballon over het publiek vliegen om de komst van Team Rocket aan te kondigen.

Hieronder zie je hoe de Team Go Rocket luchtballonnen eruit zien in de game:

RayRay giving no damn to Team Go Rocket's Balloons! from r/TheSilphRoad
Getagged als
Over de auteur
Bruce Vandeweyer avatar

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Reacties