Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Go Global Challenges en de Global Challenge Arena voor Go Fest 2020 uitgelegd

Zo gebruik je de Global Challenge Arena.

De Global Challenge Arena laat Pokémon Go spelers toe om wereldwijd met elkaar samen te werken om de Global Challenges van Go Fest 2020 te voltooien.

Door een Global Challenge te voltooien verdien je niet alleen een bonus tijdens Go Fest 2020 maar werk je ook samen met anderen aan het vrijspelen van de Ultra Unlocks die, als je ze vrijspeelt, zullen lopen in de weken na Go Fest.

Maak ook zeker gebruikt van de roterende habitats tijdens de eerste dag van Go Fest 2020. Dat zal je helpen om zoveel mogelijk Global Challenges uit te voltooien.

Pokémon Go Global Challenges inhoudsopgave

Global Challenges voor Go Fest 2020 uitgelegd

Global Challenges zijn speciale challenges die beschikbaar zijn voor spelers die meedoen aan Pokémon Go Fest 2020.

Elke Global Challenge duurt een uur, en aangezien Go Fest loopt van 10u tot 20u betekent dat dat er 10 Global Challenges zijn waar je zelf aan kan meedoen.

De challenges zelf zijn gevarieerd, van een aantal gifts sturen tot het vangen van bepaalde Pokémon types. Wanneer de community een doel bereikt, dan zal er een Timed Bonus voor die challenge beginnen voor alle spelers, maar deze duurt maar tot het einde van dat uur.

Daarnaast telt elke Global Challenge die de Pokémon Go community voltooid ook voor de Ultra Unlocks. Dat zijn drie verschillende weken van bonussen en beloningen die kunnen plaats vinden na Go Fest 2020.

Rekening houdend met alle verschillende tijdzones zijn er in totaal 32 verschillende Global Challenges tijdens de eerste dag van Go Fest 2020. Spelers moeten 24 van deze Global Challenges voltooien om de drie Ultra Unlocks vrij te spelen.

Deze weken vinden dus enkel plaats als er genoeg Global Challenges voltooid worden. Dus als je deelneemt aan Go Fest 2020, zorg er dan zeker voor dat je je steentje bijdraagt aan de Global Challenges!

Het Pokémon Go Ultra Unlock Part 1: Time event is hier. Wist je al dat je er nu ook Pokémon Go Trading bestaat, waarmee je Pokémon met vrienden kunt ruilen? Of heb je nog meer Pokémon Go tips en tricks nodig? Zoals de nieuwe Pokémon Go Research Quests om de Pokémon Go Mew te vangen. Weet je alles al over Pokémon Go Raids en Pokémon Go Gyms? Denk er ook steeds aan dat je Pokémon Go Eggs kunt uitbroeden, of een Pokémon Go Map kunt gebruiken om de Pokémon Go Legendary Pokémon en Pokémon Go Gen 3 Pokémon van alle verschillende Pokémon Go Types te vangen.

Global Challenge Arena voor Go Fest 2020 uitgelegd

Het voornaamste doel van de Global Challenge Arena tijdens Go Fest 2020 is om de vooruitgang van de Global Challenges bij te houden.

Hiervoor moet je naar het Today View gedeelte gaan van de Global Challenge Arena.

Hier zie je welke Global Challenge er momenteel beschikbaar is voor jou, hoe ver de community staat bij het voltooien ervan, en wat de Timed Bonus is als de challenge gehaald wordt.

Je kan ook zien hoeveel jij en je Pokémon Go friends al hebben bijgedragen aan de huidige Global Challenge.

Veel success met de Go Fest 2020 Global Challenges!

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties