Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Go Galarian Weezing vangen: counters, zwakke plekken en aanvallen uitgelegd

Zo vang je de eerste Galarian Pokémon van Pokémon Go!

Galarian Weezing is de eerste Galarian Pokémon die verschijnt in Pokémon Go.

Net zoals de Alolan Pokémon en Hisuian Pokémon zijn Galarian Pokémon nieuwe versies van oude Pokémon. Ze komen uit Galar, de regio uit Pokémon Sword en Shield en kunnen nu worden gevangen in Pokémon Go. Galarian Pokémon hebben een ander uiterlijk en, belangrijker, een ander type.

Galarian Weezing is een vier sterren raid baas en aangezien hij zowel Fairy als Poison is, zal je waarschijnlijk de hulp van andere trainers nodig hebben om hem te verslaan.

Op deze pagina:

Galarian Weezing counters en zwakke plekken in Pokémon Go

Hier is een lijst van Galarian Weezing counters die je kunnen helpen om deze nieuwe Galar form aan je Pokémon collectie toe te voegen:

 • Galarian Weezing type: Fairy en Poison
 • Galarian Weezing is zwak tegen: Ground, Psychic en Steel
 • Galarian Weezing counters: Garchomp, Mamoswine, Rhyperior en Landorus(Therian) voor de Ground-types. Espeon, Mewtwo, Hoopa (Unbound) en Metagross voor de Psychic-types. Scizor, Dialga en Excadrill voor de Steel-types.
 • Andere Galarian Weezing tips: Start de battle met je sterkste Psychic Pokémon, zeker met een Mewtwo die Psystrike kent om ervoor te zorgen dat Galarian Weezing snel veel HP verliest. Als ze worden uitgeschakeld kun je overschakelen naar Ground of Steel-Pokémon.

Galarian Weezing CP in Pokémon Go

Galarian Weezing heeft de volgende CP waarden:

 • Raid Boss CP - 66.511 CP
 • CP wanneer je hem probeert te vangen - 1242 tot 1310 CP
 • CP met Weather Boost (Cloudy) bij het proberen vangen van Galarian Weezing - 1553 tot 1637 CP

Beste Galarian Weezing moveset in Pokémon Go

De beste moves van Galarian Weezing zijn volgens ons Fairy Wind (Fast) en Play Rough (Charged). Wie zijn tweede Charged attack kan ontgrendelen, kan best gaan voor Overheat. Daardoor is Galarian Weezing in het voordeel tegen Bug, Grass, Ice en Steel-Pokémon.

Fast Moves:

 • Fairy Wind (Fairy)
 • Tackle (Normal)

Mogelijke Charged Moves:

 • Hyper Beam (Normal)
 • Play Rough (Fairy)
 • Overheat (Fire)
 • Sludge (Poison)

Het Pokémon Go Ultra Unlock Part 1: Time event is hier. Wist je al dat je er nu ook Pokémon Go Trading bestaat, waarmee je Pokémon met vrienden kunt ruilen? Of heb je nog meer Pokémon Go tips en tricks nodig? Zoals de nieuwe Pokémon Go Research Quests om de Pokémon Go Mew te vangen. Weet je alles al over Pokémon Go Raids en Pokémon Go Gyms? Denk er ook steeds aan dat je Pokémon Go Eggs kunt uitbroeden, of een Pokémon Go Map kunt gebruiken om de Pokémon Go Legendary Pokémon en Pokémon Go Gen 3 Pokémon van alle verschillende Pokémon Go Types te vangen.


Alles wat we weten over Galarian Weezing

Goeie ouwe bekende Weezing.

Galarian Weezing is een regionale variant van Weezing die enkel gevonden kan worden in de Galar-regio, de setting van Pokémon Sword en Shield.

Aangezien Galar geïnspireerd is door Groot-Brittanië, ziet elke Galar-regio uit Pokémon Sword en shield er ook een beetje Brits uit. De Galarian Zigzagoon ziet er bijvoorbeeld uit als een das en Galarian Ponyta ziet eruit als een eenhoorn, het nationale dier van Schotland.

Galarian Weezing haalt de inspiratie dan weer uit de Britse Industriële Revolutie. Zijn hoge hoed is niet alleen een symbool van de industriële elite, maar is tegelijk ook een schouwsteen die je toen overal op het Britse platteland tegenkwam.

Veel succes met het vangen van Galarian Weezing in Pokémon Go.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Pokémon Go

Android, iOS

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties