Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Go Galarian Slowking: Hoe krijg en evolueer je Galarian Slowpoke uitgelegd

Lang leve de koning!

Galarian Slowking is in Pokémon Go verschenen, wat betekent dat je nu alle Galar varianten voor de Slowpoke evoluties in je Pokédex kunt krijgen.

Deze Gen 8 Galarian variant is tijdens het Halloween 2021 evenement verschenen, terwijl zowel Galarian Slowpoke and Galarian Slowbro al eerder in het jaar tijdens het A Very Slow Discovery evenement verschenen.

Hieronder ontdek je Hoe je een Galarian Slowpoke in een Galarian Slowking evolueert door specifieke stappen uit te voeren.

Op deze pagina:

Hoe evolueer je een Galarian Slowpoke in een Galarian Slowking in Pokémon Go

Het evolueren van een Galarian Slowpoke in een Galarian Slowking in Pokémon Go houdt in dat je specifieke stappen moet ondernemen, net als wanneer je dezelfde Pokémon in een Galarian Slowbro evolueert.

Om een Galarian Slowking aan je Pokédex in Pokémon Go toe te voegen, moet je eerst een Galarian Slowpoke hebben.

Om een Galarian Slowpoke in een Galarian Slowking te evolueren moet je 50 Slowpoke candy hebben en moet je, terwijl de Galarian Slowpoke je buddyis, 30 psychic-type Pokémon vangen.

Pas na het vervullen van deze taken krijg je de optie om hem in Galarian Slowking te evolueren.

Slowpoke candy verzamel je door 3km met een Slowpoke als je buddy te lopen of door Pinap Berries te gebruiken als je een Slowpoke vangt.

Afhankelijk van welke biomes er bij jouw in de buurt zijn, kan het lastig zijn om genoeg psychic-type Pokémon te vangen.

Hierom is het verstandig om deze challenge te doen wanneer er meer Psychic-types in het wild rondlopen, zoals tijdens het Halloween 2021 evenement, of tijdens bijvoorbeeld een Community Day of een Spotlight Hour die op psychic-type Pokémon richten.

Wees er ook van bewust dat er op het moment van schrijven foutmeldingen voor kunnen komen als je Galarian Slowpoke evolueert. Niantic doet momenteel onderzoek naar dit probleem.

Galarian Slowking moveset in Pokémon Go

Galarian Slowking gebruikt verschillende Fast en Charged moves in Pokémon Go, waaronder:

Mogelijke Fast Moves:

  • Acid (Poison)
  • Confusion (Psychic)
  • Hex (Ghost)

Mogelijke Charged Moves:

  • Future Sight (Psychic)
  • Shadow Ball (Ghost)
  • Sludge Wave (Poison)

Alles wat we over Galarian Slowking weten

Hoewel Galarian Slowpoke en Galarian Slowbro van origine uit de The Isle of Armor DLC voor Pokémon Sword and Shield op Nintendo Switch komen, moesten Pokémon trainers wachten op de tweede helft van de DLC - The Crown Tundra tot ze Galarian Slowking aan hun Pokédex konden toevoegen.

Gen 2 Slowking.

Net als de andere Galar varianten van de Slowpoke evoluties is Galarian Slowking's type poison en psychic, in tegenstelling tot de traditionele water en psychic-type. Het verschil zie je aan het kleurenpatroon van Slowking, waar het paars de poison-type uitbeelt.

Zijn uiterlijk is ook anders dan die van de Gen 2 Slowking, waar de Shellder nu zijn hele hoofd bedekt en de franje rondom zijn nek nu meer op een cape lijkt.

Volgens de Pokédex entry voor Galarian Slowking in Pokémon Sword, heeft het evolutieproces de intelligentie van de Shellder zodanig verhoogt dat hij de Slowking nu helemaal bestuurt. Dit is in tegenstelling tot de normale Slowpoke naar Slowking evolutie, waar de gifstoffen van een Shellder juist de Slowking slimmer maken

Veel succes met Galarian Slowking aan je Pokédex toevoegen!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Pokémon Go

Android, iOS

Related topics
Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.
Reacties