Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Go Fest 2022 vindt zowel fysiek als digitaal plaats

Klaar voor een citytrip naar Berlijn?

Niantic heeft meer details onthuld over Pokémon Go Fest 2022. net zoals de afgelopen jaren vindt er opnieuw een digitaal evenement voor iedereen plaats op zaterdag 4 en zondag 5 juni. Daarnaast kun je echter ook in drie steden aan een fysiek evenement deelnemen.

Van vrijdag 1 tot en met zondag 3 juli kun je in Berlijn allerhande zaken vinden en ontdekken in de game. Van 22 tot en met 24 juli vindt er een gelijkaardig evenement plaats in Seattle, en van 5 tot en met 7 augustus gebeurt hetzelfde in Sapporo in Japan.

Pokémon Go Fest 2022 wordt vervolgens afgesloten op zaterdag 27 augustus met een met een finaal evenement voor iedereen waarin het Alola-seizoen wordt afgesloten. Wat je verder kunt verwachten van zowel de digitale als fysieke evenementen is nog onduidelijk, dus je wacht best nog even om een citytrip naar Berlijn te boeken.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties