Skip to main content

Pokémon Go - Fashion Challengers uitgelegd: zo versla je Fashion Challengers

De modepolitie is hier!

Fashion Challengers in Pokémon Go zijn speciale tegenstanders die tijdens de Fashion Week van september 2021 verschijnen.

Je zal meerdere keren tegen Fashion Challengers moeten vechten als je de opdrachten van de Fashion Week research quest wil voltooien, dus maak je Pokémon maar klaar.

Hieronder ontdek je hoe je Fashion Challengers kan vinden en verslaan, samen met welke Pokémon ze in hun team hebben.

Op deze pagina:

Fashion Challengers in Pokémon Go uitgelegd: wat zijn Fashion Challengers in Pokémon Go

Fashion Challengers zijn trainers waar je tijdens Fashion Week in Pokémon Go tegen moet vechten. Ze zijn in dat opzicht gelijkaardig aan de Go Tour Challengers die je kon tegenkomen tijdens het Kanto Tour event. De Fashion Challengers verslaan is ook deel van de Fashion Week research quest, dus kies de juiste Pokémon en maak je klaar voor het gevecht!

Zoals de vorige challengers en Team Go Rocket grunts kan je de Fashion Challengers vinden bij bepaalde PokéStops. Ze zullen je uitdagen voor een gevecht wanneer je de PokéStop bezoekt. Je kan deze PokéStops met Fashion Challengers vanop afstand al herkennen. Het icoontje op de kaart beweegt namelijk anders dan normaal.

Twee van de vele Fashion Challengers.

Deze battle volgt de standaard trainer battle formule. Er is één uitzondering: de Fashion Challengers gebruiken geen shields. Daardoor zijn ze gemakkelijk te verslaan, als je een sterk team hebt tenminste.

Je zal geen speciale beloning krijgen als je ze verslaat, aangezien geen enkele van de Fashion Challengers Shadow Pokémon heeft. Je krijgt wel de standaard items zoals Stardust, Poké Balls en andere items.

Op het moment van schrijven krijg je een notificatie over Shadow Pokémon als je Pokémon Storage vol is voor een gevecht start. Dat verhindert je echter niet van deel te nemen aan het gevecht. Gelukkig maar!

De Fashion Challengers verschenen voor ons regelmatig bij de verschillende PokéStops, dus het is niet zo moeilijk om ze te vinden.

Het Pokémon Go Ultra Unlock Part 1: Time event is hier. Wist je al dat je er nu ook Pokémon Go Trading bestaat, waarmee je Pokémon met vrienden kunt ruilen? Of heb je nog meer Pokémon Go tips en tricks nodig? Zoals de nieuwe Pokémon Go Research Quests om de Pokémon Go Mew te vangen. Weet je alles al over Pokémon Go Raids en Pokémon Go Gyms? Denk er ook steeds aan dat je Pokémon Go Eggs kunt uitbroeden, of een Pokémon Go Map kunt gebruiken om de Pokémon Go Legendary Pokémon en Pokémon Go Gen 3 Pokémon van alle verschillende Pokémon Go Types te vangen.

Hoe vecht je tegen een Fashion Challenger in Pokémon Go

Er zijn vijf unieke Fashion Challengers die opduiken tijdens Fashion Week in Pokémon Go.

Belangrijk: als je werkt aan de Fashion Week research quest, dan tellen gevechten tegen Fashion Challengers om de opdrachten tijdens deze research te voltooien. Je moet je dus geen zorgen maken om een specifieke trainer te vinden.

Dit zijn de Pokémon die de verschillende Fashion Challengers in hun team hebben:

Fashion ChallengersEerste Pokémon Tweede PokémonDerde Pokémon
Cool ChallengerFurfrouSneaselGothitelle
Eccentric ChallengerFurfrouGravelerBlitzle
Quirky ChallengerFurfrouBraixenShinx
Sassy ChallengerFurfrouButterfreeVaporeon
Slick ChallengerFurfrouCroagunkObstagoon

Normaal is het niet zo moeilijk om de Fashion Challengers uit te schakelen, zeker als je een krachtig team hebt. Zoals eerder gezegd gebruiken ze geen schilden, waardoor je sowieso een voordeel hebt.

We raden je aan elk gevecht te beginnen met een sterke fightingPokémon want dat werkt het best tegen Furfrou. Baseer je andere twee Pokémon dan op wat het beste werkt tegen de rest van het Fashion Challengers team. Vecht je tegen de Quirky Challenger dan kun je bijvoorbeeld een Water Pokémon gebruiken tegen Braixen en een Ground Pokémon tegen Shinx.

Gebruik de juiste Pokémon om de teams uit te dagen en denk eraan dat er geen shields worden gebruikt.

De teams van de Fashion Challengers blijven altijd hetzelfde. Zodra je een goeie methode hebt gevonden, kun je die dus blijven gebruiken tegen die specifieke Challenger. Denk er wel aan je Pokémon te healen na een wedstrijd.

Veel succes met je gevechten tegen de Fashion Challengers!

Read this next