Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Go - Falinks vangen

Zo vang je Falinks, de Formation Pokémon.

Falinks is één van de Gen 8 Pokémon die geïntroduceerd worden tijdens het Ultra Unlock 2021: Sword and Shield event in augustus 2021 in Pokémon Go.

Falinks een vrij moeilijke Pokémon om te vinden, maar gelukkig hoef je deze niet te evolueren. Je moet dus geen extra Candy verzamelen om te evolueren en als ie eenmaal in je Pokédex zit, hoef je nooit meer een andere te vangen.

Het is belangrijk om te weten dat, door een bug, Falinks niet zal verschijnen in drie sterren raids tijdens dit event.

Galarian Mr. Mime evolueren in Mr. Rime in Pokémon Go

Hoe Falinks vangen in het laatste Pokémon Go event

Falinks, de formation Pokémon, is één van de Gen 8 Pokémon die hun debut maakten in Pokémon Go tijdens het Ultra Unlock 2021: Sword and Shield event in augustus 2021.

Falinks kan je tijdens dit event vangen op de volgende manieren:

Falinks lijkt een beetje op een stoere rups.

Oorspronkelijk was het de bedoeling dat Falinks in drie sterren raids zou verschijnen, maar op 20 augustus 2021 liet Niantic weten dat ze deze Pokémon uit de lijst moesten schrappen door een bug. In de plaats zal je het kunnen opnemen tegen Machamp tijdens de eerste helft van het event, en tegen Gengar in de tweede helft.

Aangezien ontwikkelaar Niantic zegt dat je Falinks enkel in het wild zal tegenkomen 'als je geluk hebt', raden we aan om Falinks te krijgen door de field research opdracht uit te voeren. Het probleem dat daarop volgt echter is dat je de field research opdracht ook moet krijgen.

Je weet namelijk nooit welke PokéStop welke field research opdracht zal geven voordat je deze bezoekt. Het kan dus zijn dat je er wel even naar moet zoeken. Daarom is het slim om in locale Pokémon Go-groepen op Facebook, reddit of Discord rond te vragen of een PokéStop kennen met de opdracht. Per PokéStop krijgt iedereen namelijk dezelfde opdracht.

Wel verandert de research opdracht die een PokéStop geeft elke dag. Het kan dus enkele dagen duren voordat je de juiste hebt gevonden.

Eenmaal je de research opdracht hebt gevonden, kan je deze wel doen wanneer je wil. Hij blijft actief tot je hem uitvoert of annuleert.

Het Pokémon Go Ultra Unlock Part 1: Time event is hier. Wist je al dat je er nu ook Pokémon Go Trading bestaat, waarmee je Pokémon met vrienden kunt ruilen? Of heb je nog meer Pokémon Go tips en tricks nodig? Zoals de nieuwe Pokémon Go Research Quests om de Pokémon Go Mew te vangen. Weet je alles al over Pokémon Go Raids en Pokémon Go Gyms? Denk er ook steeds aan dat je Pokémon Go Eggs kunt uitbroeden, of een Pokémon Go Map kunt gebruiken om de Pokémon Go Legendary Pokémon en Pokémon Go Gen 3 Pokémon van alle verschillende Pokémon Go Types te vangen.

Veel success met het toevoegen van Falinks aan je Pokédex!

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Pokémon Go tips en tricks - de grote gids voor meer tips.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Pokémon Go

Android, iOS

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties