Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Go: East Sea Shellos en West Sea Shellos vangen

Waar kan je deze Gen 4 Pokémon vangen tijdens het Ultra Unlock event.

East Sea Shellos en West Sea Shellos zijn twee regio exclusieve Pokémon die nu vaker voorkomen tijdens het Ultra Unlock 2021: Space event, dat momenteel bezig is in Pokémon Go.

De ororspronkelijk in mei 2019 gelanceerde Pokémon heeft twee vormen, met elk hun eigen evolutie die je kan ontdekken, namelijk Gastrodon

Vang ze om jouw Gen 4 Pokédex verder uit te breiden.

Deze Shellos vangen is het niet het enige wat dit event te bieden heeft - met de komst van Heracross en Kangaskhan in raids, worden deze regio-specifieke pokémon eenvoudiger te verkrijgen

Cover image for YouTube videoRemembering Pokémon Go's remarkable first summer (5th anniversary video)
Een herinnering aan Pokémon Go's eerste zomer

Hoe East Sea Shellos (Pink) en West Sea Shellos (Blue) vangen in Pokémon Go

Shellos, omschreven als de "zeeslak Pokémon", verscheen met zijn beide vormen voor het eerst in mei 2019.

Je kan beide vormen van Shellos terugvinden zolang het Ultra Unlock 2021: Space event loopt. Je kan beide vormen van Shellos op de volgende manieren vangen:

  • Voltooi de 'Doe 7 Great Curveball Throws' event research opdracht (willekeurige kans op East Sea of West Sea Shellos)
  • Stap 4 in de Ultra Unlock 2021: Space Research quest (je krijgt beide vormen bij het voltooien van “Doe 7 Great Curveball Throws' en 'Doe 7 Great Curveball Throws op een rij' uitdagingen)
  • Broed 7km eggs uit
  • Doe mee in Tier 1 Raids
  • Tijdens Spotlight Hour
East Sea Shellos en West Sea Shellos.

Shellos mag dan wel niet in het wild voorkomen, gelukkig zijn er tal van andere manieren om hem te pakken te krijgen

Bij het voltooien van de Ultra Unlock 2021: Space research opdracht krijg je beide vormen cadeau tijdens de vierde stap. Dan heb je natuurlijk nog maar eentje van elk type - en de kans is groot dat je er meer gaat willen hebben.

De minst voorspelbare manieren zijn via de 7km eggs. Er is een grotere pool aan event Pokémon die je ook kan broeden - en de research opdracht, waarbij je geen controle hebt over welke vorm je gaat krijgen.

Dit wil dus zeggen dat Tier 1 raids het meest aan te raden zijn - zeker omdat je ze ook solo kan doen - maar dit hangt natuurlijk af van of ze gebeuren in gyms in je buurt.

Dat gezegd zijnde, het zijn de twee Spotlight Hours die de beste manier zijn om East Sea en West Sea Shellos te vangen, met elke vorm die een toegewijde focus krijgt.

Dit is verreweg het eenvoudigste moment om ze te vangen, omdat ze in het wild zullen voorkomen voor een uur over elke opeenvolgende week. Dit is het perfecte moment om heel wat Shellos candy te krijgen ook - je doet er best aan om in totaal 100 te nemen voor elke pink en blue Shellos om hun respectievelijke versie van Gastrodon te krijgen.

East Sea Gastrodon en West Sea Gastrodon.

Het Pokémon Go Ultra Unlock Part 1: Time event is hier. Wist je al dat je er nu ook Pokémon Go Trading bestaat, waarmee je Pokémon met vrienden kunt ruilen? Of heb je nog meer Pokémon Go tips en tricks nodig? Zoals de nieuwe Pokémon Go Research Quests om de Pokémon Go Mew te vangen. Weet je alles al over Pokémon Go Raids en Pokémon Go Gyms? Denk er ook steeds aan dat je Pokémon Go Eggs kunt uitbroeden, of een Pokémon Go Map kunt gebruiken om de Pokémon Go Legendary Pokémon en Pokémon Go Gen 3 Pokémon van alle verschillende Pokémon Go Types te vangen.

Naar het einde van het Ultra Unlock event toe, zou je elke kans gehad moeten hebben om beide Shellos versies te pakken te krijgen, zeker als je mee kan doen aan raids en actief kan jagen tijdens de Spotlight Hours. Veel geluk!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Pokémon Go

Android, iOS

Related topics
Over de auteur

Arthur De Backer

Contributor

Reacties