Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Zo vang je Druddigon in het laatste Pokémon Go event

Waar kan je deze dragon Pokémon uit Gen 5 vinden in Pokémon Go.

Druddigon is een dragon-type en één van de laatste Gen 5 Pokémon die nog moesten uitkomen in Pokémon Go.

Hij is uitgekomen samen met het Dragonspiral Descent event in december 2021 en om dat te vieren zijn nog een aantal andere dragon-type Pokémon in het wild verschenen.

Druddigon heeft geen evoluties, dus je hoeft er maar eentje te vangen! Tenzij je natuurlijk de shiny versie van Druddigon wilt.

Hieronder ontdek je hoe je Druddigon te pakken kan krijgen in Pokémon Go voor het Dragonspiral Descent event eindigt.

Hoe Druddigon vangen tijdens het recentste latest Pokémon Go event

Druddigon, de grot Pokémon, van Gen 5 is voor het eerst verschenen in Pokémon Go in december 2021.

Je kan Druddigon vinden tijdens het hele Dragonspiral Descent event op de volgende manieren:

Via bovenstaande methodes zou je een Druddigon te pakken moeten krijgen tijdens het recentste Pokémon Go event - ook al zou dat wel wat tijd kunnen kosten.

Wat de beste manier voor jou is, is natuurlijk subjectief. Wij raden wel aan om de Collection Uitdaging te voltooien voor een gegarandeerde Druddigon encounter. Het mag dan wel wat tijd kosten voor maar één Pokemon, maar je zal heel wat tijd besparen omdat je anders op zoek moet naar de juiste field research task door Pokéstops en Gyms te spinnen, en de manier is ook perfect voor spelers die geen fan zijn van raids.

Als je natuurlijk liever een Druddigon te pakken wilt krijgen via een 3-star raid, dan moet je wel goed beseffen dat om een raid te winnen je eerst een aantal sterke trainers nodig hebt die je ondersteunen, en moest je plots zonder Premier Balls komen te zitten, dan kan de Pokémon ontsnappen. Je zal hierdoor dus Druddigon opnieuw moeten vechten!

Als field research tasks meer jouw ding zijn, hou dan in je achterhoofd dat elke Pokéstop haar tasks dagelijks verandert - het kan dus wel wat tijd kosten voor je de juiste vindt. Het is de moeite om te zien of er toevallig een Pokémon Go groep is vlakbij jou, want een lid kan misschien al weten welke Pokéstop je nodig hebt.

Maar, al deze manieren zijn niet meer beschikbaar nadat het Dragonspiral Descent event afgelopen is op zondag 12 december om 19:00. We weten niet wat de spawn rate voor Druddigon zal zijn na het event of dat hij zelfs in het wild zal verschijnen, dus we raden je ten stelligste aan om hem te vangen voor het event eindigt!

Het Pokémon Go Ultra Unlock Part 1: Time event is hier. Wist je al dat je er nu ook Pokémon Go Trading bestaat, waarmee je Pokémon met vrienden kunt ruilen? Of heb je nog meer Pokémon Go tips en tricks nodig? Zoals de nieuwe Pokémon Go Research Quests om de Pokémon Go Mew te vangen. Weet je alles al over Pokémon Go Raids en Pokémon Go Gyms? Denk er ook steeds aan dat je Pokémon Go Eggs kunt uitbroeden, of een Pokémon Go Map kunt gebruiken om de Pokémon Go Legendary Pokémon en Pokémon Go Gen 3 Pokémon van alle verschillende Pokémon Go Types te vangen.

Veel succes met het vangen van Druddigon!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Pokémon Go

Android, iOS

Related topics
Over de auteur

Arthur De Backer

Contributor

Reacties