Skip to main content

Pokémon Go - Dewpider vangen en evolueren in Araquanid

Zo voeg je deze Water Bubble Pokémon toe aan je Pokédex.

Dewpider en Araquanid, zijn evolutie, zijn twee Gen 7 Pokémon die nu in Pokémon Go zitten tijdens Season of Alola.

Beide Pokémon kwamen er tijdens het 2022 Water Festival evenement in Pokémon Go. Dewpider en Araquanid zijn beide water en bug Pokémon.

Hieronder vind je hoe je Dewpider vangt en die doet evolueren naar Araquanid in Pokémon Go.

Op deze pagina:

Bekijk op YouTube

Hoe vang je Dewpider in Pokémon Go

Dewpider verscheen in Pokémon Go tijdens het Water Festival evenement op donderdag 12 mei 2022.

Dewpider.

Tijdens dit evenement kun je Dewpider op verschillende manieren vangen:

  • In het wild - Dewpider verschijnt vaker tijdens het Water Festival event
  • Water Festival field research opdracht - Vang 15 Pokémon
  • Water Festival: Catch Challenge - Voltooi ‘Gooi 25 Curveball Throws’

De makkelijkste manier om Dewpider te krijgen is door deze ofwel in het wild te vangen of de ‘Doe 25 Curveball Throws’ opdracht te doen in de Water Festival: Catch Challenge.

Het duurt even voordat je deze opdracht kan voltooien, maar aangezien je er veel Pokémon voor moet proberen vangen, heb je tegelijk ook een kans dat je Dewpider vanzelf al tegenkomt.

Araquanid.

Als je Dewpider wil vangen door de Water Festival field research opdracht te doen, dan is het belangrijk dat de opdrachten die je krijgt bij het bezoeken van Pokéstop dagelijks veranderen. Deze specifieke opdracht kan dus moeilijk te vinden zijn, aangezien er naast deze event-exclusieve opdrachten natuurlijk ook nog de normale, maandelijke field research opdrachten zijn.

Als je deze methode wil gebruiken, dan raden we aan om een lokale Pokémon Go groep te vinden. Misschien dat iemand in die groep al een goede PokéStop met deze opdracht gevonden heeft.

Op het moment van schrijven weten we nog niet hoe zeldzaam of veel voorkomend Dewpider zal zijn na het Water Festival. Pokémon die extra aandacht krijgen tijdens event zijn daarna meestal echter relatief zeldzaam.

Dewpider evolueren in Araquanid in Pokémon Go

Om Dewpider in Araquanid te evolueren in Pokémon Go, heb je 50 Dewpider Candy nodig.

Zowel Dewpider als Araquanid zijn Water en Bug Pokémon.

Je kan Dewpider Candy gemakkelijk verzamelen door Pinap Berries te gebruiken tijdens het vangen of met je Dewpider als buddy te gaan wandelen.

Op het moment dat we dit schrijven is het nog niet duidelijk of Dewpider en Araquanid de moeite zijn om in te zetten in de Go Battle League.

Als je de Alola Pokédex wil vervolledigen, dan zal je in elk geval genoeg Dewpider Candy moeten verzamelen voor zijn evolutie, en het Water Festival is en blijft het beste moment om dat te doen.

Veel geluk met Dewpider te vangen en evolueren!

Read this next