Skip to main content

Pokémon Go Defeat All Challengers event research quest: zo voltooi je elke opdracht

Zo voltooi je de gratis Kanto research quest.

Het Defeat All Challengers event in Pokémon Go is een gratis research quest dat deel uitmaakt van het Kanto Tour event in februari 2021.

Of je nu een Red of Green versie van het ticket koopt of geen van beide, deze research quest geeft je wat extra doelen om te bereiken, en natuurlijk bijhorende beloningen die handig van pas kunnen komen tijdens het voltooien van de verschillende Collection Challenges.

Voor spelers met een ticket is er ook de Kanto Special Research, die verschillend is afhankelijk van welke versie (Red of Green) je gekozen hebt.

Op deze pagina:

Go Beyond Update en Gen 6 teaserBekijk op YouTube

'Defeat All Challengers' quest stap voor stap uitgelegd in Pokémon Go

Hieronder kan je alle challenges vinden, samen met de beloningen die je ervoor krijgt, in de Defeat All Challengers research quest in Pokémon Go. Voordat je verder gaat, moet je wel weten dat er spoilers volgen!

Het is ook belangrijk om te onthouden dat het Defeat All Challengers research enkel beschikbaar is tijdens het Kanto Tour event. Wanneer het Kanto Tour Event eindigt, zal ook Defeat All Challengers voor altijd verdwijnen.

'Defeat All Challengers' stap 1 van 4

Beloningen: 5 Super Potions, 20x Eevee candy, 5 Revives

'Defeat All Challengers' stap 2 van 4

Beloningen: 3 Max Potions, 1 Sinnoh Stone, 3 Max Revives

'Defeat All Challengers' stap 3 van 4

Beloningen: 1000 XP, 20 Lapras candy, 1000 Stardust

'Defeat All Challengers' stap 4 van 4

Beloningen: 1 Lucky Egg, 1 Fast TM, 1 Charged TM

Het Pokémon Go Ultra Unlock Part 1: Time event is hier. Wist je al dat je er nu ook Pokémon Go Trading bestaat, waarmee je Pokémon met vrienden kunt ruilen? Of heb je nog meer Pokémon Go tips en tricks nodig? Zoals de nieuwe Pokémon Go Research Quests om de Pokémon Go Mew te vangen. Weet je alles al over Pokémon Go Raids en Pokémon Go Gyms? Denk er ook steeds aan dat je Pokémon Go Eggs kunt uitbroeden, of een Pokémon Go Map kunt gebruiken om de Pokémon Go Legendary Pokémon en Pokémon Go Gen 3 Pokémon van alle verschillende Pokémon Go Types te vangen.

Tips voor de Defeat All Challengers research quest in Pokémon Go

Je hebt maar één dag om de Defeat All Challengers quest te voltooien voordat het Kanto Tour event eindigt, dus je moet snel zijn. Hier zijn een aantal tips om je op weg te helpen:

  • Go Tour Challengers vervangen Go Team Rocket tijdens het event en kan je vinden door PokéStops te bezoeken.
  • Voor de eerste twee stappen van de research quest moet je vechten tegen de Go Tour Challengers maar ze niet noodzakelijk verslaan om toch de opdracht te volbrengen. Dit is handig om te weten wanneer de tijd dringt en je snel door dit research wil gaan.
  • Snorlax en Lapras zijn eerder zeldzame Pokémon tijdens dit event, en maken zo het doen van deze quest zeker de moeite. Als je deze Pokémon niet in het wild tegenkomt, kan je altijd de Defeat All Challengers quest doen.
  • Als je weinig tijd hebt, dan is het ook de moeite om toch zeker de eerste stap te voltooien, aangezien je dan een Eevee kan vangen en je krijgt ook 20 Eevee candy. Erg handig voor de vele evoluties die je nodig hebt voor de andere Collection Challenges.

En niet vergeten: als je deze quest niet op tijd afsluit is het niet het einde van de wereld. Er zijn geen exclusieve beloningen of badges. Maar je mist wel wat leuke beloningen. Veel succes!

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Pokémon Go tips en tricks - de grote gids voor meer tips.

Read this next