Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon GO deelt zorgpakketten uit

Noodsituaties vragen zorgpakketten.

Omdat veel Pokémon GO-spelers momenteel verplicht binnen moeten blijven en daardoor de game niet kunnen spelen, deelt Niantic eenmalige zorgpakketten met voorwerpen uit.

Om dat pakket te bemachtigen, heb je de code EMRK2EZWLVSSZDC5 nodig. Android-gebruikers typen die code onderaan de winkelpagina in, iOS-gebruikers moeten hier inloggen. Wanneer je dat doet, krijg je een Golden Razz, vier Silver Pinapps en vier Pokéballs.

Vanaf nu tot en met maandag 13 april koop je voor slechts één PokéCoin bovendien een pakket met twintig Ultra Balls en vijf Pinapp Berries. Vanwege de coronamaatregelen biedt Pokémon GO elke week een ander pakket voor hetzelfde in-game bedrag aan en verdubbelde Niantic vorige week het bereik om een raid te doen.

Het Pokémon Go Ultra Unlock Part 1: Time event is hier. Wist je al dat je er nu ook Pokémon Go Trading bestaat, waarmee je Pokémon met vrienden kunt ruilen? Of heb je nog meer Pokémon Go tips en tricks nodig? Zoals de nieuwe Pokémon Go Research Quests om de Pokémon Go Mew te vangen. Weet je alles al over Pokémon Go Raids en Pokémon Go Gyms? Denk er ook steeds aan dat je Pokémon Go Eggs kunt uitbroeden, of een Pokémon Go Map kunt gebruiken om de Pokémon Go Legendary Pokémon en Pokémon Go Gen 3 Pokémon van alle verschillende Pokémon Go Types te vangen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties