Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon GO - de coolste Pokémon merchandise en accessoires

De jaren '90 zijn helemaal terug!

Pokémon GO is eindelijk officieel verkrijgbaar in Nederland en België! En omdat blijkbaar de halve wereldbol nu draait om Pokémon, zijn er natuurlijk ook een hoop coole merchandise en accessoires te vinden. Wij hebben een aantal van de leukste (en meest nostalgische!) artikelen op een rijtje gezet.

Powerbank

Iedereen die Pokémon GO speelt is er al achter dat de game niet bepaald zuinig met je batterij omgaat. Zelfs met de Battery Saver modus aan, is het goed mogelijk dat je al snel zonder stroom komt te zitten. Overweeg daarom een Powerbank aan te schaffen. Deze handige batterijen laad je op voorhand op, en wanneer je mobiel uit dreigt te vallen terwijl je die Hypno probeert te vangen steek je hem simpelweg in de Powerbank. Geen stress, meer Pokémon.

Koop een Powerbank op Bol.com

Pokémon kaarten 20th Anniversary Edition (Charizard en Blastoise edition)

Als je dan toch bij een Pokéstop met een lure staat te wachten tot de Pokémon naar jou komen, kun je net zo goed een potje kaarten. De Pokémon Collectible Card Game wordt nog altijd gemaakt, en met deze set koop je 4 booster packs uit de Generations-serie. Deze serie is alleen in deze sets verkrijgbaar en is ter ere van het 20-jarige jubileum van Pokémon uitgebracht.

Koop de Pokémon kaarten 20th Anniversary Edition Charizard Edition op Bol.com

Ook de Blastoise Edition is daar nog verkrijgbaar.

Pokémon Sun & Moon

Pokémon is inmiddels toe aan zijn zevende generatie zakmonsters, en deze worden geïntroduceerd in de nieuwe 3DS-games Pokémon Sun en Pokémon Moon. Als je het al een uitdaging vond om 151 verschillende Pokémon te vangen, probeer er dan maar eens meer dan 742 te vangen! De game speelt zich af in de Alola-regio, een tropische eilandengroep. De game heeft ook een nieuwe Battle Royale-modus, waarin je met 3 andere een Pokémon-gevecht aangaat. Moge de sterkste winnen!

Koop Pokémon Sun op Bol.com

Koop Pokémon Moon op Bol.com

Pokémon Red/Blue + 2DS

Wil je (her)ontdekken waar het nu allemaal is begonnen? Er is een speciale Nintendo 2DS verkrijgbaar waar Pokémon Red of Blue vooraf op geïnstalleerd staat. De games, die destijds uitkwamen voor de originele Game Boy, zijn compatibel met de Pokémon Bank. Deze dienst stelt je in staat om de originele 151 Pokémon over te brengen naar Pokémon Sun/Moon.

Koop de Nintendo 2DS met Pokémon Blue op Bol.com

Pikachu pluche

Als je er ook te laat achter kwam dat je Pikachu kon kiezen als starter, geen nood. Deze pluchen Pikachu van 20 centimeter past prima op je schouder en vergezeld je net als in de anime op je missie om de allerbeste Pokémon-meester te worden.

Koop de Pikachu pluche op Bol.com

Ash Ketchum's pet

Als jij een Pokéball gooit, voel jij dan ook zo'n gemis? Juist! Het is omdat je je pet niet achterstevoren kunt zetten zoals Ash dat doet in de anime. Geen zorgen, deze pet lost dat probleem gegarandeerd op.

Koop de pet van Ash op Bol.com

2.B.A. Master CD met muziek van de tekenfilm

De originele 151 doen verlangen naar een simpelere tijd. Een tijd van dikke Game Boys en Discmans. De tijd van flippos en de enige echte Pokérap. Hoewel je de soundtrack op Spotify kunt vinden, kun je je databundel maar beter bewaren voor Pokémon GO. Gelukkig is 2.B.A. Master ook nog altijd op cd te verkrijgen. Kun jij hem nog helemaal meezingen?

Koop de 2B A Master CD op Bol.com

Pokémon Go Plus

De Pokémon GO Plus is een accessoire die binnenkort verkrijgbaar is. Met deze armband kun je nog veel sneller items uit Pokéstops halen en bekende Pokémon vangen! Het lampje in het midden van het embleem kleurt op als je in de buurt bent van een interessante locatie, waarna je alleen nog maar op de armband hoeft te klikken. Zo ben je er altijd als eerste bij. De Pokémon GO Plus komt eind juli uit en gaat 39,99 euro kosten.

Lees alles over de GO Plus op onze speciale pagina: Pokémon GO Plus - Release, prijs en details

Koop de GO Plus op Nintendo's officiële website


Meer over Pokémon GO

Pokémon GO app - Tips en tricks voor beginners en experts

Pokémon GO Plus - Release, prijs en details

Pokémon GO map, trackers en locaties - waar vind je welke Pokémon?


Selfie stick

Is die ene zeldzame Pokémon net buiten bereik? Krijg je de hond van je buren op je dak als je in de buurt komt van hun tuin? Met een Selfie stick kun je zelf op een veilige plek staan en tóch in de buurt van die fel begeerde Pokémon komen. En dankzei de AR-functie van de game kun je nu ook jezelf fotograferen met een Pidgey op je schouder.

Koop een selfie stick op Bol.com

Disclaimer: Eurogamer Benelux ontvangt mogelijk een kleine commissie bij elke aankoop

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Pokémon Go

Android, iOS

Related topics
MMO
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties