Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Go community kiest Pokémon voor komende Community Day-evenementen

Maak-een-keuzemon Go

De Pokémon Go community kiest de Pokémon voor de komende Community Day-evenementen in september en oktober. Dat maakt Niantic bekend via Twitter.

Spelers krijgen voor beide evenementen de keuze uit vier kandidaten: Charmander, Caterpie, Grimer en Porygon. Niantic onthult op een later tijdstip meer details over beide evenementen.

Bij die informatie horen de datums, uren en inhoud van beide Community Day Boxes, maar ook het verhaal van het Community Day Special Research.

In ander Pokémon Go-nieuws ontdekte je dat Pokemon Go Fest 2020 spelers bijna 15 miljoen euro uitgaven en onthulde Niantic meer informatie over Mega Evolutions en een hogere level cap in Pokémon Go.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties