Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon GO Community Day van januari draait rond Bulbasaur

Start het jaar met de allereerste pokémon.

De Pokémon GO Community Day van deze maand vindt plaats op zaterdag 22 januari van 14:00 uur tot en met 17:00 uur en draait rond de Gen 1 grass/poison-type starter Bulbasaur. Dat meldt Niantic op zijn website.

Tijdens de Community Day komt Bulbasaur vaker voor in het wild en is de kans groter dat je een Shiny Bulbasaur tegenkomt. Wie die pokémon tijdens of maximaal twee uur na het evenement laat evolueren in Venusaur, kan die de Charged Attack Frenzy Plant aanleren.

Daarnaast zorgt dit evenement voor 3x Catch XP, zijn Lure Modules en Incense pas na drie uur uitgewerkt en heeft Niantic een verrassing in petto voor wie tijdens de community day foto's maakt.

Om je tijdens het evenement te helpen, bevat de shop een gratis pakket van 30 Ultra Balls en kun je er in ruil voor 1280 PokéCoins een Community Day Box kopen. Daarin zitten 50 Ultra Balls, 5 Lucky Eggs en een Elite Charged TM.

Niantic laat verder ook nog weten dat je tijdens de community day voor € 1 toegang krijgt tot een unieke Special Research Story.

In gelijkaardig nieuws lees je dat Pokémon 25: The Album vanaf nu beschikbaar is en ontdek je dat een speedrunner Pokémon Shining Pearl in 33 minuten heeft uitgespeeld.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Pokémon Go

Android, iOS

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties