Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Go Cherrim forms: Cherubi en hoe je de Sunshine Form en Overcast Form Cherrim kunt vangen

Zo krijg je Cherubi en beide Cherrim forms in je Pokédex.

Cherrim komt in Pokémon Go in twee forms, samen met zijn 'prevolutie' Cherubi.

Zoals alles in Pokémon Go, en al zeker met forms, is het niet simpel, dus daarom leggen we hieronder alles uit over de twee Cherrim forms en Cherubi, zoals hoe je de Sunshine Form Cherrim kunt krijgen en de meer voorkomende Overcast Form Cherrim ook.

Cherrim forms uitgelegd: hoe krijg je Sunshine Cherrim en Overcast Cherrim in Pokémon Go

Cherubi evolueert in Cherrim, en Cherrim kan twee forms hebben: Sunshine Cherrim en Overcast Cherrim.

In de andere Pokémon games kan Cherrim op elk moment van form veranderen. Als een gevecht plaatsvond terwijl de zon schijnt, dan verschijn Cherrim in zijn Sunshine form. In elke andere situatie verschijnt hij in zijn standaard Overcast form.

In Pokémon Go is het gelijkaardig maar anders. Pokémon kunnen hun forms niet elk moment veranderen in Pokémon Go, ze zijn ofwel het een ofwel het ander. In Cherrim's geval betekent dat dat Sunshine Cherrim enkel verschijnt tijdens zonnig weer (meer daarover in onze guide over Pokémon Go weersomstandigheden) in het wild. Overcast Cherrim lijkt te verschijnen in alle andere weersomstandigheden.

Het lijkt er ook sterk op dat een Cherubi evolueren altijd eindigt met een Overcast Cherrim en nooit met een Sunshine Cherrim. Voorlopig kan je een Sunshine Cherrim dus enkel in je Pokédex steken door een te vangen tijdens zonnig weer.

Het Pokémon Go Ultra Unlock Part 1: Time event is hier. Wist je al dat je er nu ook Pokémon Go Trading bestaat, waarmee je Pokémon met vrienden kunt ruilen? Of heb je nog meer Pokémon Go tips en tricks nodig? Zoals de nieuwe Pokémon Go Research Quests om de Pokémon Go Mew te vangen. Weet je alles al over Pokémon Go Raids en Pokémon Go Gyms? Denk er ook steeds aan dat je Pokémon Go Eggs kunt uitbroeden, of een Pokémon Go Map kunt gebruiken om de Pokémon Go Legendary Pokémon en Pokémon Go Gen 3 Pokémon van alle verschillende Pokémon Go Types te vangen.

Hoe vang je Cherubi in Pokémon Go

Cherubi is de pre-evolutie van Cherrim, wat je zou kunnen doen denken dat het meer een 'baby Pokémon' is die je in eggs vindt.

Dat is gelukkig niet het geval. Je kan Cherubi ook in het wild vangen, vooral als je een Mossy Lure gebruikt. Daarnaast vind je Cherubi ook in 5km Eggs.

Het ziet er echter niet naar uit dat je die Mossy Lure perse nodig hebt. Je kan er ook vangen in het wild, maar je zal wel een goede dosis gelukig en doorzettingsvermogen nodig hebben. Maar als je echt dringend een nodig hebt, dan zijn Mossy Lures en Eggs de manier om te werk te gaan!

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Pokémon Go tips en tricks - de grote gids voor meer tips.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties