Skip to main content

Pokémon Go Cerulean City Collection Challenge: Hoe je Psyduck, Goldeen en Staryu vindt uitgelegd

Tijd om de Pokémon van Cerulean City te vangen.

The Cerulean City Collection Challenge is een van de Collection Challenges voor het Pokémon Go Tour: Kanto event.

In deze Collection Challenge moet je Pokémon vangen die je om en rond Cerulean City in de Kanto regio kunt vinden.

Er zijn in totaal tien Collection Challenges om te voltooien als onderdeel van de Pokémon Go Tour: Kanto - Pallet Town, Pewter City, Fuchsia City, Pokémon League, Raid, Research, Evolve, Ruilen en Incense. Die laatste twee verschillen afhankelijk van of je de Red of Green versie van het event speelt.

Hieronder vind je elke Pokémon in de Cerulean City Collection Challenge. Wees je ervan bewust dat je tot zondag 28 februari om 19:59 uur hebt om deze challenge te voltooien.

Op deze pagina:

Pokémon Go - Go Beyond Update en Gen 6 teaserBekijk op YouTube

Lijst van Pokémon en beloningen voor Cerulean City Collection Challenge in Pokémon Go

De Cerulean City Collection Challenge is onderdeel van hetPokémon Go Tour: Kanto event, en hoewel het event tot 28 februari om 19:59 uur loopt, is deze Collection challenge alleen beschikbaar als je een ticket voor het event hebt gekocht.

Doorheen deze challenge moet je Gen 1 Pokémon vangen die in de buurt van Cerulean City in -Kanto leven. Al deze Pokémon komen nu regelmatiger in het wild voor.

Dit zijn de tien Pokémon op de Cerulean City Collection Challenge lijst:

Staryu.
 • Jigglypuff
 • Psyduck
 • Poliwag
 • Tentacool
 • Shellder
 • Krabby
 • Horsea
 • Goldeen
 • Staryu
 • Magikarp

Denk er aan - Pokémon die uit eieren en Shadow Pokémon tellen niet voor deze Collection Challenge.

Voor het voltooien van de Cerulean City Collection Challenge, krijg je 151 Stardust, 20 Great Balls en een kans om Goldeen te vangen.

Tips voor het voltooien van de Cerulean City Collection Challenge in Pokémon Go

Hier zijn wat tips om de Cerulean City Collection Challenge in Pokémon Go te voltooien:

 • Als je de Cerulean City Collection Challenge tijdens het Pokémon Go Tour: Kanto event wilt voltooien, zorg er dan voor dat je tussen 11:00 en 12:00 uur of tussen 16:00 en 17:00 uur speelt. Gedurende deze periode zijn de Pokémon die je rondom Cerulean City vindt, vaker in het wild aanwezig.
 • Je hebt tot zondag 28 februari om 17:59 uur de tijd om deze Collection Challenge te voltooien, dus je hoeft je ook niet gehaast te voelen!
 • Mocht je bepaalde Pokémon maar moeilijk vinden, gebruik dan een Incense om Pokémon naar jouw locatie te lokken. Het is wel belangrijk om te onthouden dat tijdens het Tour: Kanto event, de aangetrokken Pokémon verschillen afhankelijk van welke versie je speelt.
 • Je kunt ook Pokémon naar jouw locatie lokken door een Lure Module op een PokéStop te plaatsen. Er zijn drie speciale Lure Modules - Glacial, Magnetic and Mossy - waarmee je specifieke Pokémon aantrekt.
 • Vergeet niet om Razz en Nanab berries te gebruiken om het Pokémon vangen makkelijker te maken.
 • Als je PokéBalls wilt uitsparen, richt je dan vooral op Pokémon met lage CP-waardes. Deze zijn namelijk makkelijker te vangen.
 • Hou een oogje op de Pokémon radar rechtsonderin het scherm, waarmee je specifieke Pokémon kunt traceren.

Het Pokémon Go Ultra Unlock Part 1: Time event is hier. Wist je al dat je er nu ook Pokémon Go Trading bestaat, waarmee je Pokémon met vrienden kunt ruilen? Of heb je nog meer Pokémon Go tips en tricks nodig? Zoals de nieuwe Pokémon Go Research Quests om de Pokémon Go Mew te vangen. Weet je alles al over Pokémon Go Raids en Pokémon Go Gyms? Denk er ook steeds aan dat je Pokémon Go Eggs kunt uitbroeden, of een Pokémon Go Map kunt gebruiken om de Pokémon Go Legendary Pokémon en Pokémon Go Gen 3 Pokémon van alle verschillende Pokémon Go Types te vangen.

Hoe de Cerulean City Collection Challenge in Pokémon Go werkt

Collection Challenges in Pokémon Go zijn in januari 2021 toegevoegd aan de game en lopen tegelijkertijd met bepaalde in-game events. Elke Collection Challenge vereist dat je een aantal Pokémon vangt die, dankzei het event, regelmatiger in het wild voorkomen.

Zodra je de Collection Challenge hebt voltooid door al deze Pokémon te vangen, word je met een aantal items beloond, alsook krijg je wat voortgang op je Elite Collector medal.

De Cerulean City Collection Challenge is onderdeel van het Pokémon Go Tour: Kanto event en is nog een week na het event beschikbaar zodat je genoeg tijd hebt. Met andere woorden, het event is beschikbaar vanaf zaterdag 20 februari om 09:00 uur tot zondag 28 februari om 19:59 uur.

Collection Challenges vind je onder het kopje 'Today View,' wat je ziet als je op de field research knop (de verrekijker) rechtsonderin op het scherm drukt. Als je onlangs naar je bestaande research tasks hebt gekeken, kan het zijn dat je naar links moet scrollen.

Op het 'Today View' zie je een lijst met Pokémon die je moet vangen om de Collection Challenge te voltooien. Als je een benodigde Pokémon voor de Collection Challenge vangt wordt hij van de lijst gestreept, waardoor je een mooi overzicht krijgt van wat je nog moet vangen en wat niet.

Pokémon worden van de Collection Challenge lijst gehaald naargelang je er meer vangt.

Het is belangrijk om te onthouden dat Shadow Pokémon en degene die uit eggs komen, niet voor de Collection Challenge tellen.

Denk eraan - deze Collection Challenge moet vóór zondag 28 februari om 19:59 uur voltooid zijn, anders telt het niet mee voor je Elite Collector medal.

Veel succes met het voltooien van de Cerulean City Collector's Challenge!

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Pokémon Go tips en tricks - de grote gids voor meer tips.

Read this next