Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Go Bruxish vangen uitgelegd

Zo vang je de Gnash Teeth-vis in Pokémon Go.

Bruxish is een Gen 7 Pokémon die tijdens het Pokémon Go Season of Rising Heroes werd geïntroduceerd.

Deze water en psychic-Pokémon, die geïnspireerd is op de trekkervis, werd als onderdeel van het Festival of Colors 2023 in Pokémon Go op ons losgelaten.

Hieronder ontdek je hoe je Bruxish vangt in Pokémon Go en wat de counters en zwaktes van Bruxish zijn als je het tegen hem wilt opnemen in raids.

Op deze pagina:

Zo vang je Bruxish in Pokémon Go

Bruxish maakte zijn eerste intrede in Pokémon Go op woensdag 8 maart tijdens het Festival of Colors 2023.

Zo vang je Bruxish tijdens het Festival of Colors evenement:

 • In het wild - Komt vaker voor tijdens het Festival of Colors
 • Eén-sterren raids - Tijdens het Festival of Colors komt Bruxish voor in één-sterren raids
Bruxish.

De makkelijkste manier om een Bruxish te krijgen in Pokémon Go is door er een in het wild te vangen. Gebruik een Incense om de kans dat je een Bruxish tegenkomt. De Poké Rader - in de linker onderhoek - vertelt je of er een te vinden is bij dichtsbijzijnde PokéStop.

Bruxish evolueert niet, dus als jij jouw Pokédex wil vervolledigen, dan moet je er maar een vangen. Momenteel is ook shiny Bruxish nog niet beschikbaar in Pokémon Go.

Als je geen Bruxish in het wild vindt, dan kun je er altijd ook nog in vangen via een raid. Aangezien Bruxish enkel voorkomt in eén-sterren raids, kun je deze Pokémon op je eentje verslaan. Om hierin te slagen, moet je hiervoor een team van counter Pokémon samenstellen die gebruikmaken van Bruxish zijn zwaktes. Welke types Pokémon dat zijn, ontdek je in het volgende deel van deze guide.

We raden ten zeerste aan om een Bruxish te vangen tijdens het Festival of Colors van 2023, want op dit moment weten we niet wat zijn spawn rate zal zijn nadat dit evenement voorbij is. De kans bestaat dat deze Pokémon dan erg moeilijk te vinden is en daarom is dit dus de uitgelezen kans om hem aan je Pokédex toe te voegen.

Bruxish counters en zwakke plekken in Pokémon Go

Hieronder ontdek je de zwakke plekken en counters van Bruxish in Pokémon Go:

 • Bruxish type - Water / Psychic
 • Bruxish is zwak tegen - Bug, Dark, Electric, Grass en Ghost
 • Beste Bruxish counters - Yanmega, Genesect en Pheromosa voor de Bug-types. Hydreigon, Yveltal en Guzzlord voor de Dark-types. Zapdos, Raikou, Zekrom, Therian Forme Thundurus en Xurkitree voor de Electric-types. Venusaur, Chesnaught en Kartana voor de Grass-types. Chandelure en Origin Forme Giratina voor de Ghost-types.
 • Andere Bruxish tips - Omdat Bruxish enkel beschikbaar is via één-sterren raids, kun je hem gemakkelijk verslaan zonder dat je daar een Mega Evolution voor moet gebruiken. Maak gewoon een team van sterke Pokémon die Bruxish zijn zwaktes tegen hem gebruiken!

Bruxish CP levels in Pokémon Go

Bruxish beschikt over de volgende CP levels in Pokémon Go:

 • Raid Boss CP - 6909 CP
 • Maximale CP van Bruxish als hij Level 40 bereikt - 2389 CP
 • CP wanneer je Bruxish probeert te vangen - 1295 tot 1365 CP
 • CP met Weather Boost (Rain and Windy) bij het proberen vangen van Bruxish - 1620 tot 1707 CP

Beste Bruxish moveset in Pokémon Go

De beste moves die Bruxish kan gebruiken in Pokémon Go, zijn ofwel Confusion ofwel Water Gun als Fast Moves en Psychic Fangs of Aqua Tail als Charged Moves. De moves die je kiest, hangen af van je keuze om Bruxish als water of psychic-type te gebruiken. Je kunt natuurlijk ook gaan voor hem als gemengd type Pokémon.

Jammer genoeg is Bruxish geen sterke Pokémon en raden we af om hem te gebruiken in Pokémon Go PVP en zal hij enkel maar ruimte van je Pokémon storage innemen nadat je hem hebt gevangen.

Hieronder vind je de volledige moveset van Bruxish in Pokémon Go:

Fast Moves:

 • Bite (Dark)
 • Confusion (Psychic)
 • Water Gun (Water)

Charged Moves:

 • Aqua Tail (Water)
 • Crunch (Dark)
 • Psychic Fangs (Psychic)

Veel succes bij het vangen van Bruxish in Pokémon Go!

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Pokémon Go

Android, iOS

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties