Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Go bevat vanaf nu ook eieren van 12km

Afstandelijke zet van Niantic.

Een recente update voor Pokémon Go introduceert eieren waarmee je 12 kilometer moet wandelen alvorens ze uitkomen. Die 'Strange Eggs' bevatten vooral Dark- en Poison-types, waaronder enkele nieuwe toevoegingen zoals Pawniard, Vullaby en Sandile.

Je krijgt de nieuwe eieren door tegen Team Rocket Leaders te vechten. Om die te vinden, moet je eerst zes Team Rocket verslaan. Om een Strange Egg te krijgen, moet je bovendien ook een van je egg slots vrijhouden.

Op Reddit en andere internetfora kreeg de toevoeging van de Strange Eggs meteen heel wat kritiek. Nog maar enkele weken geleden haalde Niantic immers de lockdownmaatregelen uit Pokémon Go, waaronder de halvering van de afstand die nodig is om eieren uit te broeden.

Volgens Niantic stond de introductie van de nieuwe eieren echter al lang op de agenda. "Ze zijn een permanente toevoeging. We willen spelers hiermee aanmoedigen om terug buiten te komen en te bewegen op een veilige manier. We staan echter ook open voor feedback van spelers over het uitbroeden van eieren."

Ben je al een tijdje gestopt met Pokémon Go, en wil je de game nog eens uitproberen? Hier lees je alles over de Pokémon Go Eggs.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Pokémon Go

Android, iOS

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties