Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokemon Go: Battle League seizoen 1 start op 13 maart

Versla jij ze allemaal?

Het eerste seizoen van het competitieve luik van Pokémon Go start op 13 maart. Dat maakte ontwikkelaar Niantic bekend via Pokémon Go Live.

Om de lancering van het eerste seizoen te vieren, krijgen spelers tot en met vrijdag de kans om zich te meten in elk competitieve aspect van de game. Haal je daarin rang 4, dan krijg je de kans om Darkrai, Altered Forme Giratina en Thundurus te vangen. Verder krijg je tussen 10 en 12 maart dubbel zoveel Stardust en de kans om de legendarische Registeel en Cresselia in vijfsterrenraids te vangen.

Wie deelneemt aan seizoen 1 van de Battle League kan Metagross aan zijn verzameling toevoegen. Spelers die zich tijdens het seizoen inzetten, vangen op rang 4 Beldum, op niveau 7 Rufflet en op rank 10 Pikachu Libre. Andere beloningen zijn Elite Charged TM's en Elite Fast TM's. Daarmee leer je Pokémon bepaalde speciale aanvallen uit voorgaande evenementen.

Tijdens het seizoen krijg je op uiteenlopende tijdstippen toegang tot de verschillende competities. Zo loopt de Great League van 13 maart tot 27 maart, de Ultra League van 27 maart tot 10 april en nemen we van 10 tot 24 april deel aan de Master League. Ten slotte krijg je van 24 april tot en met 1 mei de kans om nogmaals aan alle bovenstaande competities mee te doen.

Na 1 mei start het tweede seizoen. Meer details rond het pre-season en het eerste seizoen vind je op de officiële Pokémon GO-blog.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties