Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Go Battle Go Fest Challenge: alle opdrachten, beloningen en team goals uitgelegd

Zo voltooi je de Go Fest Weekly Battle Challenges.

De Go Fest Battle Challenge in Pokémon Go is de tweede van drie Timed Research quests die verkrijgbaar zullen zijn in de aanloop naar Pokémon Go Fest 2020.

In deze challenge zal je vaardigheid in het voeren van battles in Pokémon Go grondig getest worden. Als je succesvol alle challenges beëindigd, dan help je alle leden van je Pokémon Go Team een bepaald doel halen.

Als je van plan bent om deel te nemen aan Go Fest 2020, dan raden we van harte aan dat je deze challenges uitvoert om het evenement nog leuker te maken!

Pokémon Go Fest Battle Challenge inhoud

Hoe werkt de 'Go Fest Battle Challenge' in Pokémon Go

De Go Fest Battle Challenge werkt zoals elke andere Research quest die in Pokémon Go zit sinds ze in maart 2018 geïntroduceerd werden. Spelers moeten bepaalde opdrachten uitvoeren, waarvoor ze in ruil speciale beloningen krijgen.

Het enige verschil is dat de Go Fest Weekly Challenge: Battle een Timed Research quest is, wat betekent dat je alle opdrachten moet voltooien binnen een tijdslimiet.

De Go Fest Battle Challenge bestaat uit drie stappen, en elke stap bestaat op zijn beurt weer uit drie individuele opdrachten. Deze challenges zijn ontworpen om je vaardigheid te testen in het vechten tegen Team Go Rocket in Pokémon Go.

Als je de challenges wil voltooien, moet je een aantal nieuwe Shadow Pokémon vangen door Team Rocket Grunts, Rocket Leaders en grote baas Giovanni te verslaan. Je kan ook de nieuwe Team Go Rocket balloons zoeken en op die manier tegen Team Rocket vechten!

Als je erin slaagt om Go Fest Weekly Challenge: Battle succesvol te voltooien voor de deadline, dan zal je aan de Go Fest Elite Battle Challenge kunnen meedoen.

'Go Fest Battle Challenge' quest stap voor stap uitgelegd

Hieronder staan alle stappen en bevestige beloningen van de Go Fest Battle Challenge, maar wees gewaarschuwd: we spoilen deze volledige quest!

'Go Fest Weekly Challenge: Battle' stap 1 van 3

 • Gebruik Power up op een Pokémon - 100 Stardust
 • Evolueer een Pokemon - x1 Rare Candy
 • Versla een Team Go Rocket Grunt - x2 Hyper Potions

Beloningen: 100 XP, x5 Revives en x5 Hyper Potions

'Go Fest Weekly Challenge: Battle' stap 2 van 3

 • Purify 2 Shadow Pokémon - x2 Max Revives
 • Gebruik 2x Power Up op een Pokémon - 200 Stardust
 • Versla 2 Team Go Rocket Grunts - x2 Max Potions

Beloningen: x3 Max Potions, x3 Max Revives en een kans om Hitmonlee te vangen

'Go Fest Weekly Challenge: Battle' stap 3 van 3

 • Purify 3 Shadow Pokémon - x3 Max Revives
 • Gebruik 3x Power up op een Pokémon - 500 Stardust
 • Versla 3 Team Go Rocket Grunts - x3 Max Potions

Beloningen: x1 Rare Candy, Super Rocket Radar en een kans om Absol te vangen

Vergeet niet dat je maar tot woensdag 15 juli 22u 's avonds hebt om deze challenges te voltooien!

Elite 'Go Fest Skill Challenge' stap voor stap uitgelegd

Als je erin slaagt om de bovenstaande stappen van de Go Fest Battle Challenge te voltooien voor woensdag 15 juli, dan unlock je de Elite Go Fest Battle Challenge.

Deze extra set taken heeft dezelfde deadline als de originele Go Fest Battle Challenge opdrachten, dus eveneens 15 juli om 22u 's avonds. Gelukkig tellen ze niet mee voor de wereldwijde competitie voor Go Fest, waar we over spreken in het volgende gedeelte.

Elite 'Go Fest Battle Challenge' stap 1 van 1

Beloningen: 500 XP, 500 Stardust en x5 Razz Berries

'Go Fest Weekly Challenge: Battle' team doelen in Pokémon Go uitgelegd

Wanneer je de Go Fest Battle Challenge voltooid, help je in feite ook een wereldwijde competitie vooruit.

De competitie hangt vast aan het Pokémon Go team waar je tot behoort - Mystic, Instinct of Valor.

Wanneer één miljoen trailers van een specifiek team, zoals Mystic bijvoorbeeld, de Go Fest Weekly Challenge: Battle voltooien, zal een nieuwe Pokémon unlocked worden voor Go Fest. Als het doel niet gehaald wordt, dan zal de Pokémon niet verschijnen tijdens het event.

Hieronder kan je vinden welke Pokémon er toegewezen is aan elk team en dus vrijgelaten zal worden als het doel van één miljoen wordt gehaald:

 • Eén miljoen Team Mystic trainers - Alolan Grimer
 • Eén miljoen Team Instinct trainers - Ferroseed
 • Eén miljoen Team Valor trainers - Alolan Marowak
Alolan Grimer, Ferroseed en Alolan Marowak worden beschikbaar op Go Fest 2020 als de doelen gehaald worden.

Elke Go Fest Weekly Challenge heeft zijn eigen set van doelen, wat betekent dat als je alle drie de challenge sets voltooid, je meer zeldzame Pokémon toegevoegd aan Pokémon Go Fest 2020.

Het Pokémon Go Ultra Unlock Part 1: Time event is hier. Wist je al dat je er nu ook Pokémon Go Trading bestaat, waarmee je Pokémon met vrienden kunt ruilen? Of heb je nog meer Pokémon Go tips en tricks nodig? Zoals de nieuwe Pokémon Go Research Quests om de Pokémon Go Mew te vangen. Weet je alles al over Pokémon Go Raids en Pokémon Go Gyms? Denk er ook steeds aan dat je Pokémon Go Eggs kunt uitbroeden, of een Pokémon Go Map kunt gebruiken om de Pokémon Go Legendary Pokémon en Pokémon Go Gen 3 Pokémon van alle verschillende Pokémon Go Types te vangen.

'Go Fest Weekly Challenge: Battle' start en einddatum uitgelegd

De Go Fest Weekly Challenge: Battle is de tweede van drie Timed Research challenges die uitgebracht worden in de weken voor Pokémon Go Fest 2020.

'Go Fest Weekly Challenge: Battle' loopt van vrijdag 10 juli tot woensdag 15 juli, startend om 8u 's morgens en eindigend om 22u 's avonds.

Als je de Go Fest Weekly Challenge: Battle voor 22u op woensdag 15 juli voltooid, dan kan je meedoen aan de Go Fest Elite Battle Challenge.

Veel success met de Go Fest Weekly Challenge: Battle Timed Research quest!

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Pokémon Go tips en tricks - de grote gids voor meer tips.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties