Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Go Adventure Sync: 25km, 50km en 100km beloningen en wekelijkse reset uitgelegd

Alles over Adventure Sync, waarmee je stappen telt zonder de app open te houden.

Adventure Sync is gearriveerd in Pokémon Go, de feature maakt het stukken aangenamer om de game te spelen.

Adventure Sync is, samengevat, een nieuw systeem dat de Pokémon Go toelaat te linken met HealthKit (iOS) of Google Fit apps (Android).

In andere woorden, het aantal stappen dat je neemt en de afstanden die je aflegt worden nu geregistreerd door Pokémon Go zonder dat je steeds de app open moet staan. Je krijgt ook nog eens extra Adventure Sync beloningen.

Pokémon Go Eggs kunnen dus uitgebroed worden terwijl je gewoon een wandeling maakt met je smartphone in je zak, en ook met je Buddy verdien je nu zo Candy.

Pokémon Go Adventure Sync 25km, 50km en 100km wekelijkse beloningen en Adventure Sync reset moment uitgelegd

Adventure Sync registreert de afstand die je aflegt en geeft je op het moment van de wekelijkse reset beloningen. Die wekelijkse reset gebeurt elke maandag om 9u 's morgens..

De Adventure Sync beloningen zijn onder te verdelen in vier niveau's die accumuleren, betekende dat je dus de beloningen opstapelt naarmate je op een hoger niveau terecht komt. Daarbovenop is er ook een kans dat je extra beloningen vrijspeelt, maar dat is niet gegarandeerd.

Beloningen niveauGegarandeerde Adventure Sync beloningenMogelijke Adventure Sync beloningen
5km20x Poke BallsGeen
25kmBovenstaande, plus 10 Great Balls, 500 StardustKans op 3x Rare Candy of 5 km Egg
50kmBovenstaande, plus 1.000 StardustKans op 5 Rare Candy, 5 Silver Pinap Berries, 5km Egg of een 10 km Egg
100kmBovenstaande, plus 16.000 StardustGeen

Wat tips bij het bovenstaande: net zoals met Gifts, moet je zorgen dat je nog plaats hebt in je Inventory voor een extra Egg als je kans wil maken om één te krijgen. De eggs die je via Adventure Sync krijgt bevatten ook een kleinere groep mogelijke Pokémon, en soms zijn het vooral zeldzame Pokémon die je zo krijgt.

Als het niet duidelijk is welke beloningen je gekregen hebt, kan je ze altijd nakijken in je Journal!

Als je geen beloningen krijgt van Adventure Sync op maandagochtend, moet je overigens even de app afsluiten en terug opstarten. Je zal de beloningen krijgen wanneer je terug de game opstart:

Het Pokémon Go Ultra Unlock Part 1: Time event is hier. Wist je al dat je er nu ook Pokémon Go Trading bestaat, waarmee je Pokémon met vrienden kunt ruilen? Of heb je nog meer Pokémon Go tips en tricks nodig? Zoals de nieuwe Pokémon Go Research Quests om de Pokémon Go Mew te vangen. Weet je alles al over Pokémon Go Raids en Pokémon Go Gyms? Denk er ook steeds aan dat je Pokémon Go Eggs kunt uitbroeden, of een Pokémon Go Map kunt gebruiken om de Pokémon Go Legendary Pokémon en Pokémon Go Gen 3 Pokémon van alle verschillende Pokémon Go Types te vangen.

Pokémon Go Adventure Sync level vereisten en hoe Adventure Sync activeren

Op het moment van schrijven moet je Trainer Level 5 hebben om Adventure Sync te activeren. In het begin was dit nog level 40.

Dit is hoe Niantic de meeste van zijn nieuwe features introduceert. Eerst wordt het getest op een klein aantal spelers die de game veel spelen, en dan pas wordt het uitgebreid naar iedereen in de game. Meestal duurt dit echter niet lang. Het verlagen van de level vereisten van 40 naar 5 duurde maar enkele dagen. Het duurt zelden langer dan een week.

Wanneer Adventure Sync beschikbaar wordt, zal het duidelijk gemeld worden. Een bericht verschijnt op je scherm zodra je inlogt. Ga akkoord met dit in te schakelen en geef het toegang tot HealthKit of Google Fit, en het zal je stappen beginnen tellen.

Als je beloningen niet verschijnen, herinner je dan dat deze pas uitgereikt worden op het moment dat je inlogt op de app. Dus in dat geval moet je de app even afsluiten en opnieuw opstarten. Je krijgt dan meteen je beloningen.

Wil je meer weten? Start dan eens bij onze Pokémon Go tips en tricks - de grote gids voor meer tips.

Read this next