Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Black & White voor lente 2011

HeartGold/SoulSilver bijna 9m. keer verkocht.

Nintendo heeft ons in samenwerking met The Pokémon Company net via een officieel persbericht laten weten dat Pokémon Black en Pokémon White, twee gloednieuwe delen binnen de franchise voor de DS, in de lente van 2011 in Europa en Amerika zullen uitkomen.

“Je treft zelden een franchise met de universele aantrekkingskracht en zoveel enthousiaste fans als bij Pokémon,” zegt Laurent Fischer, Managing Director Marketing & PR, Nintendo of Europe. “We melden onze fans met veel plezier dat dit veelbelovende avontuur, met een geheel nieuwe generatie Pokémon, in de lente van 2011 in Europa wordt gelanceerd.”

Daarnaast wist men te vertellen dat de nieuwe legendarische Pokémon Reshiram (Pokémon Black) en Zekrom (Pokémon White) wereldwijd op de covers van de twee gloednieuwe releases te vinden zullen zijn.

En er is meer goed nieuws vanuit het Pokémon kamp. Sinds de start van de Pokémon-serie veertien jaar geleden, zijn wereldwijd meer dan 207 miljoen videogames in deze serie verkocht. Van Pokémon HeartGold en SoulSilver, de meest recente versies, zijn tot op heden wereldwijd meer dan 8,4 miljoen exemplaren zijn verkocht.

Reacties