Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Black 2 & White 2 Wi-Fi event begint morgen

Levert je een exclusieve legendary op.

Vanaf morgen biedt Nintendo een nieuwe Pokémon aan voor bezitters van Pokémon Black 2 en White 2. Al wie deelneemt door in het startmenu voor Mystery Gift te kiezen en vervolgens het cadeautje van Nintendo aan te vinken, ontvangt de legendarische Pokémon Keldeo.

Keldeo is normaal gezien niet verkrijgbaar in de games op de DS, dus dit soort events is de enige manier waarop je de Pokémon kan verkrijgen. De Keldeo die je ontvangt zal level 50 zijn en houdt een PP Max vast. Hij kent de aanvallen Sacred Sword, Hydro Pump, Aqua Jet en Swords Dance. Als vaardigheid zal de Water/Fighting Pokémon Justified hebben, waardoor hij sterker wordt wanneer hij door een aanval van het Dark type wordt geraakt. Hij krijgt tenslotte ook een Wishing Ribbon opgespeld.

Keldeo is het vierde lid van de groep Pokémon die de drie musketiers moeten voorstellen: Cobalion, Terrakion en Virizion. De event Pokémon speelt hierin de rol van d'Artagnan, het jongste en meest onervaren lid van de groep. Keldeo speelde al een hoofdrol in de film Kyurem VS The Sword of Justice.

De actie loopt nog tot 12 februari.

Over de auteur
Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties