Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Pokémon Bank-gebruikers ontvangen Regi's

Met speciale abilities.

Gamers die de Pokémon Bank-app op de Nintendo 3DS tussen 4 maart en 31 maart gebruiken, ontvangen de drie legendarische Pokémon Regirock, Regice en Registeel op Pokémon X, Pokémon Y, Pokémon Omega Ruby of Pokémon Alpha Sapphire. Dat heeft The Pokémon Company International bekendgemaakt.

De drie Regi's hebben allemaal een speciale ability die ze niet hebben als je ze in het wild vangt.

Regirock heeft Sturdy, waardoor je hem niet in één aanval kan verslaan. Regice heeft als speciale ability Ice Body, waardoor hij health points krijgt in de hagel. Tot slot heeft Registeel Light Metal gekregen. Dat maakt hem lichter en dus minder kwetsbaar voor aanvallen als Low Kick, die meer schade aanrichten naarmate je pokémon zwaarder is.

De Regi's zijn ook te vangen in Omega Ruby en Alpha Sapphire, maar dan met de normale abilities. De Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire review lees je op Eurogamer Benelux.

Van links naar rechts: Regirock, Regice en Registeel

Nog even tijd? Lees dan ook:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Awaiting cover image
Awaiting cover image

Pokémon X and Y

Video Game

Related topics
Over de auteur
Imre Himmelbauer avatar

Imre Himmelbauer

Redacteur

Imre is een twintigjarige journalist in spé en gamer in hart en nieren. Als hij niet met zijn opleiding bezig is, geniet hij graag van een potje FIFA, een goede platformer of een puzzelgame.

Reacties