Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

PlayStation Vita-versie Borderlands 2 uit in mei

UPDATE: 28 mei in Europa.

UPDATE: De Europese tak van PlayStation vermeldt op Twitter dat de PlayStation Vita-versie van Borderlands 2 op 28 mei uitkomt. De game is sinds 6 mei reeds verkrijgbaar in Noord-Amerika.

ORIGINEEL: De PlayStation Vita-versie van Borderlands 2 lanceert op 13 mei 2014. Dat maakt Sony bekend op de Europese PlayStation Blog.

De game wordt standaard geleverd met zes uitbreidingen: Captain Scarlett and Her Pirate's Booty, Mr. Torgue's Campaign of Carnage, de Psycho Pack, Mechromancer Pack, de Ultimate Vault Hunter Pack 1 en de Collector's Edition Pack.

Borderlands 2 ondersteunt op de PlayStation Vita Cross-Save functionaliteit met de PlayStation 3-versie. Het is dus mogelijk om je savegames uit te wisselen tussen beide platformen, eens je in het bezit bent van beide versies.

In Amerika brengt Sony een Borderlands 2 Limited Edition PlayStation Vita Bundel uit. Deze bevat naast de game en een 8GB geheugenkaartje de nieuwe PlayStation Vita Slim. De lichtere handheld is vooralsnog enkel in Japan, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk beschikbaar. Een soortgelijke bundel voor de Europese markt blijft vooralsnog uit.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Borderlands 2

PS3, Xbox 360, PlayStation Vita, PC, Mac

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties