Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

PlayStation Store stopt met de verkoop en verhuur van films en series

Streamingdiensten zijn de oorzaak.

Vanaf 31 augustus 2021 kun je via de PlayStation Store geen films en series meer kopen of huren. Dat maakt Sony bekend via de PlayStation Blog.

Sony neemt die beslissing omdat PlayStation-fans massaal overschakelen op betalende streamingdiensten. Daardoor zal je vanaf eind augustus geen afzonderlijke films en series meer vinden in de PlayStation Store.

Gebruikers die films of series voor eind augustus kopen, kunnen die wel te allen tijde opvragen via de PlayStation Store van de PlayStation 4, PlayStation 5 en mobiele apparaten.

In ander PlayStation-gerelateerde nieuws onthulde Sony de PlayStation Plus games van maart, liet hij weten dat de PlayStation 5 (eindelijk) ondersteuning krijgt voor grotere opslagcapaciteit en kondigde het bedrijf de PlayStation 5 VR-headset aan.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties