Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

PlayStation Portal handheld komt in november uit

Mobiel in je eigen huis.

PlayStation Portal remote player
Image credit: Sony

Sony heeft de releasedatum van de PlayStation Portal bekendgemaakt via Twitter. De streaming handheld is vanaf 15 november bij ons beschikbaar.

België en Nederland zitten zo in de eerste reeks landen die toegang heeft tot het toestel. Daarnaast kunnen ook gamers in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg, Italië, Portugal en Spanje diezelfde dag met de PlayStation Portal aan de slag.

Met de PlayStation Portal stream je games vanaf je PlayStation 5 naar de handheld console. Je hebt dus steeds een stabiele verbinding met hetzelfde wifi-netwerk als je PS5 nodig. Bij ons zal het toestel voor € 219,99 te koop zijn.

Recent zijn ook alle PlayStation Portal features voorgesteld. Als je nog ondersteunend hardware zoekt, zijn de Pulse Elite headset en Pulse Explore oortjes mogelijk iets voor jou.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties