Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Playstation Plus Premium trials variëren in lengte

Steeds meer details na lancering in Azië.

PS Vortex heeft op Twitter nieuwe informatie gedeeld uit de Playstation Store van Hong Kong nadat de nieuwe Playstation Plus-abonnementen in Azië zijn uitgebracht. De lengte van de trials is namelijk per game verschillend.

De meeste trials - zoals die van Uncharted: Legacy of Thieves en WWE 2K22 - duren twee uur. Daarentegen hebben de trials van Horizon: Forbidden West en Cyberpunk 2077 een lengte van vijf uur.

Het verschil tussen trials en demo's is dat je in een trial voor een bepaald aantal uren toegang tot de volledige game krijgt. In een demo kun je een klein of aangepast gedeelte van een game spelen.

Naast trials zijn ook volledige games te spelen met Playstation Plus Premium. Wij hebben een handige gids met een volledige Playstation Plus Premium games lijst. Vergeet ook zeker de gratis Playstation Plus games voor mei niet te verzilveren!

Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Contributor

Menno begon op zijn zesde met gamen op de DS en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden op de Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus! Speelt alle genres games van (J)RPG tot platformers, alleen sportgames zie je hem niet snel spelen. Of telt watersport ook?

Reacties